استان خراسان رضوی پیشرو در طرح سازش در میان زوجین متقاضی طلاق

اولین جلسه شورای راهبری مدیریت و کنترل طلاق استان خراسان رضوی با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری خراسان رضوی، مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی، مسئول برنامه پیشگیری و کاهش طلاق بهزیستی، مدیران مراکز و کلینیک‌های مشاوره و برخی از روسای ادارات بهزیستی شهرستان‌ها در محل اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی برگزار گردید.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی در این جلسه، گفت: هدف از تشکیل این شورا استفاده از مشارکت مراکز و خردجمعی، کمک به ارائه محتواهای آموزشی، طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی، کنترل و مدیریت پدیده طلاق و اثربخشی کمی و کیفی مراکز مشاوره می‌باشد.

دکتر مسعود فیروزی درخصوص عمده‌ترین محورهای فعالیت این شورا، گفت: این شورا در راستای ارائه نظرات و ایده‌های علمی و اجرایی برای افزایش میزان صلح و سازش در بین متقاضیان طلاق، پیشگیری از شیوع طلاق، کاهش آسیب در میان فرزندان طلاق، توانمندسازی روانی اجتماعی پس از طلاق و... فعالیت خواهد کرد.

وی افزود: متاسفانه در شرایط فعلی شاهد نرمالیزه شدن طلاق و از بین رفتن قبح آن در جامعه می‌باشیم و این به افزایش میزان طلاق‌ها دامن زده است. در نتیجه تدوین پروتکل‌های لازم در راستای سازش و کاهش طلاق مانند کاهش خشونت‌خانگی، درمان اعتیاد، درمان اختلالات روانی-جنسی، مهارت‌آموزی به زوجین و... از نکات و مسائل بسیار مهم است که باید از طریق متخصصین این حوزه به آن پرداخته شود. در این میان باید از تجربیات مراکزی که در این زمینه موفق عمل کرده‌اند به‌منظور بهبود عملکرد سایر مراکز برخوردار شویم.

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری خراسان رضوی در این جلسه، گفت: امروز شاهد ۲۷ درصد سازش در میان زوجین متقاضی طلاق در استان خراسان‌رضوی هستیم که این آمار حدود هفت درصد از میانگین کشوری بالاتر است و به‌عنوان استان پیشرو در طرح سازش در میان زوجین متقاضی طلاق شناخته شده‌ایم. بیش از ۷۰ مرکز مشاوره در این راستا در استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند. اما فارغ از همه موفقیت‌ها با یک رویکرد نگران کننده در حوزه طلاق مواجهیم.

حجت الاسلام و المسلمین عماد دخانی افزود: ما در مواجهه با مسئله طلاق باید آرایش مناسبی داشته باشیم. باید تلاش کنیم تا بر غنای محتویات در جلسات مشاوره بیفزاییم، روش‌ها را تقویت کرده و از تجربیات موفق بهره‌مند شویم تا شاهد جریان پویا و زنده‌ای باشیم که می‌تواند مانع از فروپاشی کانون خانواده شود. قطعا هدف این جلسات، سازش هیجانی نیست بلکه به‌دنبال سازش مانا، پایدار و علمی در میان زوجین متقاضی طلاق هستیم.

کد خبر 84149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد