احقاق حقوق نابینایان در گرو اجرایی شدن قانون  جامع حمایت از افراد دارای معلولیت است

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ضمن گرامیداشت روز جهانی عصای سفید با تاکید بر تمرکز هرچه بیشتر جامعه نسبت به افراد نابینا و کم بینا عنوان کرد: آگاهسازی جامعه و اجرای قانون حمایت از معلولان، می تواند احقاق حقوق نابینایان را میسر می سازد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان سلمان حسینی با اشاره به شعار این روز با عنوان " اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان، نویدبخش حضور اجتماعی نابینایان" افزود: مناسب سازی مطالبه همه شهروندان است و موانع شهری نه تنها راه را برای توان‌خواهان و سالمندان دشوارتر می‌کند، بلکه حقوق شهروندی را نیز نقض می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۷۳۲ فرد نابینا و کم بینا تحت پوشش بهزیستی هستند و یک هزار و ۴۶۶ نفر مستمری بگیر و مابقی از سایر خدمات بهزیستی بهره مند هستنداظهار کرد: ۲ انجمن مختص نایبینایان و کم بینایان با هدف خدمت رسانی در زمینه ی فرهنگی، ورزشی، مددکاری و درمان و بهبود سطح آگاهی و ارتقاء اعتماد به نفس  فعالیت می نمایند.

وی با اشاره به توانمندی ها و استعدادهای افراد نابینا در تمامی زمینه ها علی الخصوص در زمینه ی تحصیل اظهار کرد: ۱۲۵ دانش آموز و ۲۹ دانشجوی تحت پوشش از خدمات تحصیل رایگان در دانشگاه آزاد و کمک هزینه تحصیلی در مدارس و سایر موسات آموزشی بهره برده و ۲۴ فرد نابینا و کم بینا دانشجو و یا فارغ التحصیل مقطع دکترا هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نابینایان و کم بینایان افرادی بسیار مستعد هستند و این افراد در گروه افراد با هوش قرار دارند، چرا که می توانند حواس دیگر را در خود تقویت کنند، افزود: مردم و مسئولان میتوانند نقش مؤثری در رفع موانع و تنگناهای پیش روی این قشر داشته باشند و با توجه بیشترو درک شرایط ویژه آنان، به رشد و بالندگی نابینایان در جامعه کمک کنند.

کد خبر 66954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد