اولین نشست خبری معلولان به‌جای مسئولان برای اولین بار در کشور برگزار شد

اولین نشست خبری معلولان به‌جای مسئولان به ابتکار و همت مؤسسه فرهنگی‌هنری چند منظوره یادگار زرّین سپهر و برای اولین بار در کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران به نقل از پایگاه خبری تحلیلی راوی نیوز، در این نشست خبری که صبح پنج‌شنبه ۱۱ آذرماه ۱۴۰۰ در خانه فرهنگ ولیعصر(عج) ورامین برگزار شد، فرزانه عظیمی متخلص به غزل نابینای توانمند و هنرآفرین که وکیل پایه یک دادگستری، شاعر و نویسنده، گوینده و تدوین‌گر، خبرنگار و مترجم زبان انگلیسی است و زهرا اسلامپور متخلص به ثمین معلول توانمند جسمی، حرکتی که طراحی و گرافیک و تایپ، استادی چرم‌دوزی، بازیگری عرصه سینما و ادامه تحصیل پس از سال‌ها در مقطع دبیرستان و دانشجویی رشته مددکاری اجتماعی خانواده را در کارنامه دارد، به بیان مشکلات عدیده جامعه معلولان پرداختند و به سئوالات متنوع اصحاب رسانه استان تهران پاسخ دادند.

عدم مناسب‌سازی معابر و ادارات، فضاهای تفریحی و بوستان‌ها و... برای معلولان، عدم اجرای قانون سه درصد اشتغال معلولان در ادارات و نهادهای دولتی و عمومی از قبیل شهرداری‌ها و...، عدم اجرای قانون جامع حمایت از معلولان، از جمله معضلاتی بود که توسط عظیمی و اسلام‌پور بیان شد.

عدم پرداخت مستمری مناسب و عدم رسیدگی به اوضاع معیشتی معلولان و خانواده‌هایشان، عدم ارائه کامل و مستمر انواع وسایل توان‌بخشی مانند ویلچر، عصای سفید، سمعک و... معلولان، عدم فرهنگ‌سازی برای مردم و خانواده‌ها در برخورد با معلولان نیز ازجمله مواردی بود که به‌عنوان معضلات این قشر، مطرح شد.

مدیرعامل مؤسسه یادگار زرّین سپهر نیز در این نشست خبری، با اشاره به تهیه‌کنندگی و انتشار ۱۵ پادکست ویژه معلولان استان تهران که تمام عوامل اصلی آن خود معلولان هستند، گفت: این پادکست‌ها به مناسبت‌های مختلف، از تیرماه ۱۳۹۹ با هزینه مؤسسه و بدون دریافت کوچک‌ترین اعتبارات دولتی و عمومی کشور، تولید و منتشر شده است.

وی با تقدیر از حمایت و پشتیبانی بی‌چشمداشت و همیشگی اکثر رسانه‌های منطقه، از عدم حمایت ادارات دولتی و نهادهای عمومی استان تهران گلایه و بر این نکته تأکید کرد که تنها روابط‌عمومی بهزیستی استان تهران و اداره بهزیستی شهرستان پیشوا از انتشار این هنر ارزنده معلولان و تهیه‌کنندگی آن توسط مؤسسه‌مان حمایت‌های مقطعی کرده‌اند.

مهدی‌زاده افزود: این پادکست‌ها به کارگردانی، نویسندگی، تدوین‌گری و گویندگی فرزانه عظیمی، توانمند نابینا و کارشناسی انگیزشی زهرا اسلام‌پور، توانمند جسمی در هر قسمت دارای آیتم‌های متنوعی است.

وی ادامه داد: گفت‌وگوهای ویژه با معلولان موفق منطقه و کشور در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی، اقتصادی و کارآفرینی و...؛ خاطرات جذاب و جالب معلولان و افراد غیرمعلول از معلولان؛ نمایش‌های طنز ویژه بیان مشکلات اقشار مختلف معلولان، از جمله موضوع‌های این مجموعه صوتی است.

مدیرعامل مؤسسه یادگار زرّین سپهر تصریح کرد: نویسندگی و اجرای دکلمه‌های انگیزشی اختصاصی معلولان؛ نویسندگی و اجرای داستان‌ها، اشعار و متون ادبی با موضوع‌ معلولان؛ کارشناسی روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، حقوقی و بهداشتی معلولان و خانواده‌هایشان نیز از دیگر آیتم‌های این مجموعه است.

مهدی‌زاده که از پیشکسوتان رسانه‌ای استان تهران است، اضافه کرد: بیان مشکلات و خواسته‌های این قشر، ایجاد انگیزه و روحیه در معلولان، نشان دادن توانایی‌های آنان، فرهنگ‌سازی در خصوص برخورد سایر افراد جامعه با این قشر، در کنار پر کردن خلاء کمبود برنامه‌ها و... در زمینه معلولان، از جمله اهداف تولیدکنندگان این مجموعه برنامه صوتی است.

 در حاشیه این نشست که  سید احمد خادم معاون توانبخشی بهزیستی استان تهران و  طاهر طاهری رئیس اداره فرهنگ‌وارشاد اسلامی نیز به ‌عنوان مهمان ویژه حضور داشتند، از فرزانه عظیمی و زهرا اسلام‌پور توسط مؤسسه یادگار زرّین سپهر تجلیل شد.

مسعود مؤمنی مدیر مجتمع نیکوکاری توان‌یابان موسی‌بن‌جعفر(ع) شهرستان پیشوا که در راستای خدمات ارزنده و بی‌بدیل پدر مرحومش حاج محمود مؤمنی در چند دهه، خدمات آموزش و اشتغال معلولان را در دستور کار دارد و حجت‌الاسلام رضا افشار مدیر مرکز نیکوکاری شهید ثامنی‌راد شهرستان ورامین که درطول چند سال اخیر، ده‌ها ویلچر به معلولان اهدا کرده و بار سنگین معیشتی را از دوش معلولان و خانواده‌های آنان برداشته است، در حاشیه این نشست خبری توسط مؤسسه یادگار زرّین سپهر تجلیل شدند.

مهدی مقاری، پیشکسوت رسانه و کارشناس روابط ‌عمومی بهزیستی استان تهران نیز به پاس خدمت خیرخواهانه به معلولان و خانواده‌هایشان، با انعکاس اخبار این اقشار در رسانه‌ها یا از طریق روابط‌عمومی بهزیستی، توسط مؤسسه یادگار زرّین سپهر تجلیل شد.

کد خبر 47758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد