به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، این جلسه آموزشی ویژه خانم های پایگاههای بسیج خواهران بود که آموزش توسط اکرم بیژنی کارشناس ارشد روانشناسی صورت گرفت.
اکرم بیژنی مدرس این دوره در خصوص برگزاری این دوره آموزشی اظهار داشت، هر اقدامی که که به منظور کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، ساختمان ها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریان های کشور در مقابل عملیات خصمانه و مخرب دشمن واقع گردد، پدافند غیرعامل خوانده می شود تا در صورت بروز جنگ، خسارات احتمالی به حداقل میزان خود برسد.
وی در ادامه افزود: هدف از اجرای این طرح به بسیجیان شهرستان قدس این بود کهباعث کاهش آسیبپذیری نیروی انسانی و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم در کشورشود و علی رغم حملات خصمانه و مخرب دشمن و استمرار فعالیتها و خدمات زیر بنایی و تامین نیازهای حیاتی و تداوم اداره کشور در شرایط بحرانی ناشی از جنگ صورت پذیرد.












نظر شما