دزفول|برگزاری مسابقه فوتبال نوجوانان در محلات کم‌برخوردار با هدف تقویت نشاط اجتماعی

مسابقه فوتبال ویژه نوجوانان محلات کم‌برخوردار کوی مسلم و بهشت علی، از مناطق هدف طرح ۲۰۲۰، با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت، توسعه ورزش محله‌محور و افزایش نشاط اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی خوزستان، این برنامه به همت مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی کد ۹۱۸۹، با تلاش حسین حسین‌زاده، تسهیلگر محله و با همکاری کانون فرهنگی و پایگاه بسیج منطقه برگزار شد.

در جریان این مسابقه، نوجوانان در فضایی دوستانه و پرنشاط به رقابت پرداختند. ترویج فرهنگ ورزش، تقویت روحیه کار تیمی، احترام متقابل و رعایت اخلاق ورزشی از محورهای مورد توجه در اجرای این برنامه بود.

برگزاری فعالیت‌های ورزشی در محلات کم‌برخوردار، زمینه مشارکت بیشتر نوجوانان در فعالیت‌های گروهی، استفاده سازنده از اوقات فراغت و شناسایی استعدادهای ورزشی آنان را فراهم می‌کند و در راستای تقویت تعاملات اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اهمیت دارد.

کد مطلب 216684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد