مشارکت خیرین جهت تأمین پوشاک زمستانی خدمت‌گیرندگان مراکز «خانه تلاش» و «خانه امن» مجتمع حمایتی الزهرا(س)

مشارکت خیرین جهت تأمین پوشاک زمستانی خدمت‌گیرندگان مراکز «خانه تلاش» و «خانه امن» مجتمع حمایتی الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی مدیریت بهزیستی بیرجند در آستانه فرارسیدن فصل سرما و با هدف صیانت از حقوق اساسی و تأمین نیازهای حیاتی خدمت‌گیرندگان، مراکز خانه تلاش و امنِ مجتمع حمایتی الزهرا (س)، تأمین پوشاک گرم مورد نیاز مددجویان این مراکز را با هدف جلب حمایت‌های مردمی در دستور کارخود قرار دادند.
این اقدام با رویکرد حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر و تأمین نیازهای ضروری آنان در برابر سرمای زمستان صورت گرفت. در همین راستا، خیرین، با مشارکت در این اقدام خیرخواهانه و اهدای پوشاک گرم و مناسب، در تأمین رفاه و سلامت خدمت‌گیرندگان این مراکز سهیم شدند.
رئیس مجتمع حمایتی الزهرا (س) با تأکید بر اهمیت این اقدام، خاطرنشان کرد که مشارکت خیرین، نقش بسزایی در تقویت همبستگی اجتماعی، ایجاد حس امنیت و امید در میان مددجویان تحت پوشش ایفا می‌کند.

کد مطلب 216211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد