رویداد تخصصی «صبا» با محوریت همسان‌گزینی ازدواج در همدان رونمایی شد

آیین رونمایی از رویداد تخصصی «صبا» با محوریت طرح همسان‌گزینی ازدواج، با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، رئیس ستاد راهبری زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از مدیران، فعالان حوزه خانواده و اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، این مراسم عصر امروز در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان برگزار شد و طی آن، موضوعات مرتبط با ازدواج جوانان، نقش زنان در خانواده و جامعه، حمایت از زوج‌های جوان و ضرورت تقویت فعالیت‌های حوزه خانواده و جمعیت مورد بررسی قرار گرفت.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان، در این آیین با اشاره به موانع پیش روی ازدواج جوانان اظهار کرد: سنت‌های غلط و آداب دست‌وپاگیر، ازدواج جوانان را دشوار کرده است و موانع ازدواج تنها به مسائل مالی و وام محدود نمی‌شود، بلکه انگیزه ازدواج در میان جوانان نیز تضعیف شده است.

وی تشکیل شبکه حمایت از زوج‌های جوان را یکی از راهکارهای رفع موانع ازدواج دانست و افزود: ایجاد اماکن رایگان برای برگزاری مراسم عقد نیز می‌تواند در کاهش هزینه‌های ازدواج مؤثر باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر مسئولیت حاکمیت در فراهم‌کردن زمینه خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری جوانان، تصریح کرد: اگر فعالیت‌های حوزه ازدواج و جمعیت متوقف شود، با عقب‌افتادگی بیشتری مواجه خواهیم شد.

آیت‌الله شعبانی همچنین هم‌افزایی مجموعه‌های مردمی و حاکمیتی را از ظرفیت‌های مهم استان همدان در حوزه خانواده و جمعیت برشمرد و گفت: بانوان در فعالیت‌های حوزه خانواده و جمعیت نقش مؤثر و موفقی داشته‌اند.

در ادامه این نشست، بر اهمیت نقش زنان در خانواده و جامعه، توجه به ظرفیت و توانمندی بانوان، ضرورت توجه به نسل جوان با سلایق و دیدگاه‌های مختلف و همچنین تقویت مهارت‌های دختران جوان برای ورود موفق به زندگی و ازدواج تأکید شد.

در این مراسم، فهیمه فرهمندپور، رئیس ستاد راهبری زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد قادری احسان‌پور سرپرست اداره کل بهزیستی استان همدان، زهره بختیاری معاون سلامت اجتماعی این اداره‌کل و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند.

رویداد تخصصی «صبا» با محوریت همسان‌گزینی ازدواج در همدان رونمایی شد

رویداد تخصصی «صبا» با محوریت همسان‌گزینی ازدواج در همدان رونمایی شد

کد مطلب 211428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد