قرچک ا تجلیل از جایگاه سالمندان با حضور مسئولان تا هنرنمایی سالمندان

به مناسبت روز سالمند، مرکز سالمندان هیراد با مدیریت سماواتی، میزبان جمعی از مسئولان ارشد شهرستان و رنجبران ریاست بهزیستی شهرستان قرچک بود، مراسمی که در آن سالمندان با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، نقش خود را در حفظ میراث فرهنگی یادآوری کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، در راستای تکریم مقام و جایگاه سالمندان در جامعه، مرکز سالمندان هیراد برگزار کرد؛ مراسمی که با حضو رنجبران، ریاست بهزیستی شهرستان قرچک و سایر مسئولان اجرایی برگزار گردید.

در این برنامه که با هدف ارتقای روحیه سالمندان و توجه به نیازهای اجتماعی آنان برپا شده بود، بخش ویژه‌ای به مشارکت فعال خود سالمندان اختصاص داشت. در این راستا، سالمندان مرکز هیراد با اجرای قطعات سرود، خواندن اشعار عاشقانه و حماسی و به‌ویژه شاهنامه‌خوانی، لحظات خاطره‌انگیزی را برای حاضران رقم زدند. این مراسم علاوه بر تجلیل از خدمات و تجربیات سالمندان، فرصتی برای تعامل مستقیم مسئولان شهرستان با این قشر ارزشمند فراهم آورد تا نیازها و مطالبات آنان در مسیر بهبود خدمات اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

کد مطلب 210905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد