بازدید دادستان جدید شهرستان مشگین‌شهر از مدرسه استثنایی لقمان

دادستان جدید شهرستان مشگین‌شهر به همراه رئیس اداره بهزیستی و جمعی از کارشناسان، از مدرسه استثنایی لقمان بازدید میدانی به عمل آوردند.

 این بازدید با هدف بررسی مسائل و مشکلات ساختمانی، وضعیت ایمنی فضاهای آموزشی، مناسب‌سازی محیط برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و ارزیابی کیفیت خدمات ارائه‌شده انجام شد.

 دادستان ضمن حضور در کلاس‌ها و بخش‌های مختلف مدرسه، از نزدیک با مدیر، معلمان و کارکنان گفتگو کرده و در جریان نیازها، کمبودها و دغدغه‌های آنان قرار گرفت.

 رئیس بهزیستی شهرستان نیز گزارشی از وضعیت موجود، مشکلات عمرانی و نیازمندی‌های مدرسه ارائه داده و بر لزوم همکاری بین‌بخشی برای رفع موانع تأکید کرد.

 دادستان بر حمایت قضایی از حقوق دانش‌آموزان استثنایی، صیانت از کرامت آنان و پیگیری جدی مشکلات ساختمانی و ایمنی این مرکز آموزشی تأکید نمود.

 در پایان، مقرر شد با هماهنگی آموزش‌وپرورش، نوسازی مدارس، شهرداری و بهزیستی، مشکلات ساختمانی مدرسه لقمان در اولویت بررسی و اقدام قرار گرفته و نتایج در جلسات آتی پیگیری شود.

کد مطلب 206826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد