به گزارش روابط عمومی مدیریت بهزیستی شهرستان بیرجند به مناسبت گرامیداشت «روز هوای پاک» و با هدف ترویج فرهنگ سلامت و اهمیت حفظ محیطزیست، همکاران مجتمع حمایتی الزهرا(س) صبح امروز در اقدامی هماهنگ، به انجام نرمش صبحگاهی پرداختند.
این برنامه ورزشی با هدف نهادینه کردن فرهنگ ورزش همگانی و تأکید بر تأثیر مستقیم تحرک و نشاط بر سلامت کارکنان برگزار شد. شرکتکنندگان در این مراسم، ضمن گرامیداشت اهمیت هوای پاک در ارتقای کیفیت زندگی شهری، با انجام حرکات ورزشی، بر لزوم حفظ محیطزیست و ترویج سبک زندگی فعال تأکید کردند.
خیرآبادی،رابط تربیت بدنی مجتمع در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامههایی اظهار داشت: «هوای پاک، بستر حیات سالم است و هدف ما از برگزاری این نرمش صبحگاهی، علاوه بر افزایش روحیه نشاط میان همکاران، یادآوری این نکته است که مسئولیت حفظ سلامت محیطزیست و سلامت فردی، وظیفهای همگانی است.»
#دولت_پای_کار_مردم
#روایت_دفاع_و_سازندگی
#کنگره_ملی_۲۴۰۰_شهید_خراسان_جنوبی
#مدیریت_رسانه_و_روابط_عمومی_بهزیستی_خراسان_جنوبی
#مهر_آوا_رسانه_اطلاع_رسانی_بهزیستی_خراسان_جنوبی
روابط عمومی مدیریت بهزیستی شهرستان بیرجند
نسیم سلامت در مجتمع حمایتی الزهرا(س)، گامی همگانی برای هوای پاک
کد مطلب 204541












نظر شما