میز ارتباطات مردمی مسئولان در مسجد جامع مریوان برگزار شد

همزمان با گرامیداشت هفته دولت، میز ارتباطات مردمی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان، فرماندار مریوان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در مسجد جامع این شهر برگزار شد و شهروندان مسائل و مطالبات خود را با مسئولان در میان گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، علی اکبر ورمقانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان، نژادجهانی، فرماندار مریوان و جمعی از مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی در میز ارتباطات مردمی حضور یافتند و به صورت چهره‌به‌چهره با شهروندان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدارها، شهروندان مسائل، مطالبات و مشکلات خود را مطرح کردند و موضوعات مطرح‌شده برای بررسی و پیگیری در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گرفت.

مهران خالدی، معاون و مسئول حوزه توانبخشی اداره بهزیستی شهرستان مریوان نیز با حضور در میز ارتباطات مردمی، ضمن دیدار و گفت‌وگوی مستقیم با مراجعان، پاسخگوی درخواست‌ها و مطالبات جامعه هدف بهزیستی بود و مسائل مطرح‌شده را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

برگزاری این میز ارتباطات مردمی با هدف تقویت ارتباط مستقیم مسئولان با مردم، پاسخگویی به مطالبات شهروندان و تسریع در روند بررسی و پیگیری مشکلات آنان انجام شد.

میز ارتباطات مردمی مسئولان در مسجد جامع مریوان برگزار شد

میز ارتباطات مردمی مسئولان در مسجد جامع مریوان برگزار شد

میز ارتباطات مردمی مسئولان در مسجد جامع مریوان برگزار شد
 

کد خبر 202874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد