فیروزکوه | اهدای ۵۰ سبد کالا به مددجویان بهزیستی در هفته دولت

همزمان با گرامیداشت هفته دولت، ابوالفضل زمانی‌نژاد، فرماندار شهرستان فیروزکوه، به همراه معاون برنامه‌ریزی فرمانداری و جمعی از کارکنان فرمانداری، با حضور در اداره بهزیستی شهرستان از روند توزیع سبدهای حمایتی میان مددجویان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، علی‌اصغر عموزاده، رئیس اداره بهزیستی شهرستان، ضمن گرامیداشت هفته دولت، از حمایت و همراهی مؤسسه خیریه نیک‌اندیشان شمیرانات در کمک به جامعه هدف بهزیستی قدردانی کرد.
در این برنامه، ۵۰ سبد کامل کالا به ارزش هر سبد ۳۰ میلیون تومان با مشارکت مؤسسه خیریه نیک‌اندیشان شمیرانات تهیه و میان مددجویان و خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی شهرستان توزیع شد.
این سبدها شامل اقلامی همچون برنج، روغن، گوشت، مرغ، حبوبات، قند، چای، شکر، کنسرو ماهی، ماکارونی و رب گوجه‌فرنگی بود.
این اقدام با هدف حمایت از معیشت خانواده‌های تحت پوشش و تقویت فرهنگ همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در هفته دولت انجام شد.

کد خبر 201935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد