پارلمان مشورتی دانش‌آموزی بهزیستی همدان در مسیر توانمندسازی و افزایش مشارکت اجتماعی

دومین جلسه پارلمان مشورتی دانش‌آموزی بهزیستی شهرستان همدان با حضور معاون اداره بهزیستی شهرستان، کارشناس حوزه توانمندسازی و اعضای دانش‌آموز این پارلمان با هدف تقویت مشارکت نوجوانان و بررسی دغدغه‌های آنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، در ابتدای این جلسه، دانش‌آموزان عضو پارلمان مشورتی دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و اولویت‌های خود را در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و مهارت‌آموزی مطرح کردند و به بیان مسائل و پیشنهادهای خود پرداختند.

در ادامه، کارشناسان بهزیستی ضمن تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی نوجوانان در بیان مسائل و ارائه راهکارها، استمرار برگزاری این نشست‌ها را زمینه‌ای برای افزایش مشارکت‌پذیری، تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و بهره‌گیری از نظرات جامعه هدف عنوان کردند.

همچنین در این جلسه، آموزش دو مهارت زندگی شامل «حل مسئله» و «همدلی» برای اعضای پارلمان ارائه شد و دانش‌آموزان با مفاهیم کاربردی این مهارت‌ها در مواجهه با مسائل فردی و اجتماعی آشنا شدند.

در پایان، اعضای پارلمان مشورتی دانش‌آموزی درباره اولویت‌بندی موضوعات مطرح‌شده، برنامه‌های پیش‌رو و نحوه پیگیری مطالبات و پیشنهادهای ارائه‌شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پارلمان مشورتی دانش‌آموزی بهزیستی همدان در مسیر توانمندسازی و افزایش مشارکت اجتماعی

کد خبر 197734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد