در رسانه| مسابقات «فرزندان مهر» فرصتی برای تقویت همدلی کودکان است

زنجان (ایسنا) - معاون سلامت اجتماعی اداره‌کل بهزیستی استان زنجان گفت: نوزدهمین دوره مسابقات منطقه‌ای فوتسال «فرزندان مهر» ویژه گروه سنی ۱۱ تا ۱۴ سال، با حضور ۸۰ نفر از فرزندان تحت حمایت سازمان بهزیستی از هشت استان کشور، از سوم تا ششم مرداد به میزبانی زنجان در حال برگزاری است.

سیده‌میترا ترابی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری این دوره از رقابت‌ها، اظهار کرد: مسابقات «فرزندان مهر» سال‌ها است که از سوی سازمان بهزیستی کشور برای دو گروه سنی زیر ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال برگزار می‌شود و امسال نوزدهمین دوره این رقابت‌ها در حال برگزاری است.

وی افزود: در سال‌های گذشته مسابقات به صورت کشوری برگزار می‌شد، اما امسال کشور به چند منطقه تقسیم شده و زنجان میزبان منطقه شمال‌غرب است. در این مسابقات تیم‌هایی از استان‌های زنجان، اردبیل، گیلان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، البرز و قزوین حضور دارند.

ترابی با بیان اینکه ۸۰ نفر از فرزندان تحت حمایت سازمان بهزیستی در این رقابت‌ها شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: شرکت‌کنندگان شامل فرزندانی هستند که در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی نگهداری می‌شوند و همچنین کودکانی که با حمایت این سازمان در کنار خانواده‌های خود زندگی می‌کنند.

معاون سلامت اجتماعی اداره‌کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به زمان برگزاری مسابقات گفت: این رقابت‌ها از سوم مرداد آغاز شده و تا ششم مرداد ادامه دارد. همچنین از یک روز قبل از آغاز مسابقات، زنجان میزبان تیم‌های شرکت‌کننده بوده است.

وی درباره اهداف برگزاری این رقابت‌ها خاطرنشان کرد: هدف این مسابقات تنها رقابت ورزشی نیست، بلکه در کنار ارتقای آمادگی جسمانی، تقویت روحیه، نشاط، همدلی، مشارکت اجتماعی و تعامل میان فرزندان تحت حمایت بهزیستی نیز دنبال می‌شود.

ترابی با اشاره به برنامه‌های ورزشی سازمان بهزیستی اظهار کرد: اگرچه مسابقات انفرادی در رشته‌های مختلف در سطح کشوری برگزار می‌شود، اما در بخش ورزش‌های تیمی، فوتسال به دلیل استقبال و علاقه بیشتر فرزندان، محور اصلی مسابقات «فرزندان مهر» است و این رقابت‌ها به طور همزمان در چهار منطقه کشور در حال برگزاری است.

وی با اشاره به حضور تیم زنجان در این رقابت‌ها ابراز امیدواری کرد که نماینده استان با عملکرد مطلوب، نتایج خوبی کسب کند و عنوان‌های برتر مسابقات را به دست آورد.

کد خبر 197376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد