آقای شهیدی که قلبها را تسخیر خود کرد/بدرقه ای با اشک و لبخند

آزاده خرم/برای محب بودن لازم نیست چیزی را اثبات کنی، اینکه به فکر عاشقانت باشی و برای آنها در تمام زمینه ها تلاش کنی و هم و غمت آنها باشند و در نهایت در راه خدمت به همان عاشقانت شهید بشی کافیست!

او تنها یک رهبر نبود، او پیشوا  و محبی بود که در قلب میلیونها ایرانی و میلیونها آزاده جهان نفوذ و پشتوانه ای محکم محکم و استوار برای عاشقان بود.

شاید همین رسم عاشقی بود که آوازه حب به او این روزها توسط مردم در جای جای ایران و به طور ویژه تر در پایتخت با بدرقه ای بی نظیر به نمایش درآمده است و چشمهای همگان را متحیر ساخته است.

این روزها کرد و لر و لک و بلوچ، آذری و فارسی زبان و غیره از جای جای ایران که مقاومتشان را در جنگ ۴۰روزه و وفاداریشان در قرارهای همدلی شبانه را به نظام و رهبری اثبات کرده، با قلبهایی که سالیان سال است در تسخیر رهبرشان در امده هم اندوه شده و در زنجیره ای از اتحاد  مهیای بدرقه ای شده  که نه تنها جهان بلکه خود ایرانیان را نیز به تعجب وا داشته است.

لازم نیست برا دیدن سیل جمعیت  عاشقان رهبری رسانه خاصی را دنبال کنی، سیل جمعیت به رسانه ای بی پروا تبدیل شده که بدون هیچ ابزاری گویاترین صحنه ها را در تاریخی ترین تشیع به نمایش گذاشته اند.

گرمای تیرماه مغلوب شوق عاشقانی شده که برای ابراز ارادت به رهبرشان فرسنگ ها راه را از جای جای ایران طی و خود را به پایتخت رسانده تا در مراسم وداع و تشیع شرکت کنند.

حضور هر ایرانی خود سوژه ای جداگانه برای این موج عظیم دلدادگی به آقای شهید ایران است،  دوربین ها و واژه ها هم برای انعکاس و ضبط این همه ابراز عشق میلیونی کم آورده اند، پخش تصاویر مختلف از جمعیت عزاداران دلها را بیشتر برای امام شهید تنگ و محزون می کند.

فقط عکس آقا را دیده ام

لابلای جمعیت بانویی که تصویر آقای شهید را گرفته و سینه زنان خود را به سیل جمعیت می رساند دیدنی است،  با اشک می گوید: "صد حیف که توفیق زیارتش را از نزدیک نداشتم، فقط عکس او را دیده ام و با این عکس عمریست به او دلبسته ام و زندگی میکنم و همچنان او را دوست دارم...

فیلم بانویی که به محض ورود به مصلی روی زانوها نشسته و با دستهایش به سر و صورت زده و با زجه اقایش را صدا می زند، یا آن بانویی که دسته گل برا رهبرش آورده و او را با تلاش به یکی از محافظان می دهد، تصویر پدری که با دو فرزندش روی زمین مصلی تهران در حالت استراحت هستند و ... همگی نمایانگر مهربانی و اقتدار رهبری هستند که یک ایران به او بدهکار است.

بسیاری از ایرانیان فهیم خانوادگی راهی تهران شده تا در آیین تشیع حضور یابند، از کارمند گرفته تا بازاری، از کشاورز گرفته تا دانش آموز و دانشجو، از معلم تا ورزشکار و غیره که همگی کار و کاسبیشان را تعطیل و به پاس قدرشناسی یک عمر خدمت بی منت رهبری در حال عزیمت به محفل تشیع هستند.

جاماندگان تشیع رهبر شهید

اما ابراز لطف و ارادت به رهبر شهید تنها به حضور مردم در آیین تشیع محدود نمی شود، بسیاری از مردم که توفیق حضور در این ایین را نداشتند در شهرهای خود محفل عزاداری رهبرشان را بپا کرده کرده اند.

برپایی محافل عزاداری و سوگواری در منازل، مساجد و اماکن مذهبی، برپایی موکب های عزاداری و توزیع نذورات و ...بخش دیگری از ابراز لطف ملت ایران اسلامی به آقای شهیدشان است.

مردم فهیم ایران این روزها در حالی خود را به سیل خروشان عاشقان رهبر شهید رسانده که مصمم اند به پاس سالها خدمت رهبر به میهن و ملت ایران که تا  آخرین لحظه عمرشان نیز ادامه داشت، وفاداریشان را اثبات کنند.

 لابلای این همه اندوه و ماتم، اگرچه ملت ایران ناباورانه با چشمانی اشکبار در فقان پیشوایشان عزادار هستند اما دلخوش به رهبری عظیم الشأن حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای بوده که حضور و رهبری اش دلهای بی قرار را تسکین و بدرقه میلیونی رهبر شهید را به موجی از اشک فقان و لبخند بر پیروزی دشمنان تبدیل کرده است.

#باید_برخاست

کد خبر 191680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد