توزیع بیش از ۱۵۰۰ پرس غذای گرم نذری بین مددجویان بهزیستی اهواز در ایام محرم

مدیر بهزیستی شهرستان اهواز از توزیع بیش از یک‌هزارو پانصد پرس غذای گرم نذری میان مددجویان تحت پوشش این اداره به مناسبت فرارسیدن ماه محرم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،به نقل از روابط عمومی بهزیستی اهواز،محسن حسین‌پور، ، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار، همدلی و خدمت‌رسانی در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه محرم و در راستای ترویج فرهنگ حسینی و کمک به اقشار نیازمند، به همت مراکز مثبت زندگی تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان اهواز، تاکنون بیش از یک‌هزار پرس غذای گرم نذری بین مددجویان تحت پوشش این اداره توزیع شده است.

وی افزود: فرهنگ نذر و احسان در مکتب امام حسین (ع) جایگاه ویژه‌ای دارد و مشارکت مراکز مثبت زندگی در این اقدام خداپسندانه، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و توجه به نیازهای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی است.

حسین‌پور با قدردانی از مدیران و کارکنان مراکز مثبت زندگی و خیرین مشارکت‌کننده در این طرح، بیان کرد: خدمت به جامعه هدف بهزیستی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، از مهم‌ترین اهداف فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در ایام محرم است و این اقدامات موجب تقویت روحیه همدلی و انسجام اجتماعی در جامعه می‌شود.

مدیر بهزیستی شهرستان اهواز همچنین تأکید کرد: مراکز مثبت زندگی همواره در کنار مددجویان و خانواده‌های نیازمند قرار دارند و اجرای برنامه‌های حمایتی و فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی، نقش مهمی در ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، مواسات و همدلی در جامعه دارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم مشارکت خیرین، مراکز مثبت زندگی و نهادهای مردمی، خدمات حمایتی و معیشتی بیشتری به جامعه هدف بهزیستی ارائه شود و زمینه بهره‌مندی هرچه بیشتر مددجویان از برکات معنوی ماه محرم فراهم شود.

کد خبر 189692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد