جلسه هماندیشی با محوریت ایجاد شعبه جامعه خیرین حامی معلولین استان مرکزی با حضور اسدی، معاون مشارکتهای مردمی و ظرفیتهای اجتماعی، دکتر مولوی، نماینده جامعه معلولین استان و جمعی از کارشناسان حوزه مشارکتهای مردمی برگزار شد.
معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی استان مرکزی در این نشست، ضمن بررسی ظرفیتهای موجود در استان برای گسترش فعالیتهای خیرخواهانه و حمایتی، بر ضرورت ایجاد یک ساختار منسجم برای هماهنگی هرچه بهتر میان خیرین، نهادهای حمایتی و جامعه هدف تأکید نمود.
اسدی در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش مشارکتهای مردمی در بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت، راهکارهای تقویت تعاملات اجتماعی، جلب مشارکت خیرین و توسعه فعالیتهای حمایتی در سطح استان را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
همچنین در این هماندیشی، ظرفیتهای اجتماعی استان مرکزی در حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی و حمایت از اقشار دارای نیازهای ویژه، مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم برنامهریزی هدفمند برای راهاندازی هرچه سریعتر شعبه جامعه خیرین حامی معلولین استان تأکید شد.
در پایان این جلسه، حاضران ابراز امیدواری کردند با شکلگیری این شعبه، زمینه برای انسجام بیشتر فعالیتهای خیرخواهانه و ارائه خدمات مؤثرتر به جامعه معلولین استان مرکزی فراهم شود.












نظر شما