برگزاری دومین جلسه کمیته ترویج ازدواج و کاهش طلاق در استانداری گیلان

دومین جلسه کمیته ترویج ازدواج و کاهش طلاق با هدف بررسی راهکارهای تقویت فرهنگ ازدواج، حمایت از زوج‌های جوان و ارائه برنامه‌های پیشگیرانه در زمینه کاهش آسیب‌های خانوادگی، در دفتر مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان برگزار شد.

این کمیته با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌های مختلفی را در حوزه آموزش، مشاوره و حمایت از خانواده‌ها اجرا می‌کند.

در این نشست، سیده سهیلا اکبری، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی گیلان و دبیر کمیته، ضمن قرائت مصوبات جلسه قبل، گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی را در محورهای زیر دریافت کرد:

- افزایش دسترسی جوانان به خدمات مشاوره‌ای

- ارتقای سطح آگاهی زوجین نسبت به مهارت‌های زندگی

- تقویت همکاری بین دستگاه‌های مرتبط

در پایان، علی عبداللهی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی استان گیلان در ترویج مذهب شیعه، اظهار داشت: امروز استان گیلان در حوزه تحکیم خانواده با چالش‌های جدی روبه‌روست و در میان استان‌های پیشتاز در کاهش ازدواج و افزایش طلاق قرار دارد.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی ضمن توجه به آمار و استناد به آن در تصمیم‌گیری‌ها، مصوبات جلسات را در بازه زمانی مشخص به‌صورت جدی پیگیری کنند. همچنین لازم است با شناسایی چالش‌های اصلی در مسیر ازدواج، راهکارهای عملی و مؤثرتری در جلسات بعدی کمیته ارائه شود.

کد خبر 188729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد