در رسانه| بهزیستی بتنهایی متولی ساماندهی آسیبهای اجتماعی نیست

مدیرکل بهزیستی ایلام در دیدار معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با استاندار ایلام با اشاره به محدودیت‌های ساختاری در حوزه آسیب‌های اجتماعی در این استان خاطرنشان کرد: اگرچه سازمان بهزیستی به‌تنهایی متولی تمام مسائل اجتماعی نیست، اما با تعامل بین‌دستگاهی، اقداماتی را در دستور کار داریم.

به گزارش ایلام بیان، “حسین نورعلیوند” افزود: در همین راستا، طرح جامع پیشگیری از خودکشی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و سایر نهادهای مرتبط طراحی شده است که پس از ارائه اموزشها در استان لرستان، به‌زودی در استان ایلام نیز عملیاتی خواهد شد.

نورعلیوند در پایان ابراز امیدواری کرد: حضور معاون سازمان بهزیستی در استان و رصد میدانی مسائل، فرصت مناسبی برای انتقال مطالبات استانی به سطح ملی فراهم کرده است تا بتوانیم با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، گام‌های مؤثری برای کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی در استان برداریم.

کد خبر 185974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد