بمناسبت دهه امامت و ولایت صورت گرفت

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان فردوس همزمان با دهه امامت و ولایت قربان و غدیر اختر رئیس بنیاد بین المللی غدیر بهمراه دیگر اعضای ستاد و همراهی رئیس اداره بهزیستی،رئیس اداره تبلیغات اسلامی،رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس بنیاد شهید از مرکز بیماران روان زنان ذهن آرام  بازدید و با مدیر عامل، پرسنل و بیماران و دختران مقیم مرکز دیدار نمودند.

نوروزی مقدم رئیس بهزیستی شهرستان ضمن تبریک این ایام گزارشی از خدمات بهزیستی و مرکز مذکور که تحت نظارت بهزیستی و بصورت هیات امنایی اداره می‌شود ارائه نمود.

اختر رئیس بنیاد بین المللی غدیر ضمن تبریک ایام با اشاره به سیره امیرالمومنین یکی از برنامه های مهم در جامعه امروزی را دستگیری از ایتام و دلجویی از این عزیزان دانست  و از خدمات  و اقدامات شاخص بهزیستی و مراکز زیر مجموعه که ارائه خدمات به ایتام،نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه دارد تقدیر و تشکر نمود.


روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان فردوس 
https://eitaa.com/behzistiferdows
https://ble.ir/behzistiferdows

کد خبر 184956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد