برنامه فرهنگی «از قربان تا غدیر» با محوریت ایثار و ولایت در مرکز مثبت زندگی بهزیستی چهاربرج برگزار شد

اداره بهزیستی شهرستان چهاربرج با همکاری مرکز مثبت زندگی ، اقدام به برگزاری برنامه فرهنگی «از قربان تا غدیر» با محوریت «از ایثار تا ولایت» ویژه مددجویان تحت پوشش نمود.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی چهاربرج،

در این نشست به سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مهدوی ضمن قرائت خطبه غدیر، به تبیین ارتباط میان عید قربان به عنوان نماد ایثار و گذشت حضرت ابراهیم(ع) و عید غدیر به عنوان نماد ولایت و جانشینی حضرت علی(ع) پرداخت.

حجت الاسلام مهدوی خاطرنشان کرد: «مسیر بندگی از ایثار شروع می‌شود و به ولایت ختم می‌گردد و جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند درک این پیوند عمیق است.»

عباس پورحسین، رئیس اداره بهزیستی چهاربرج، در این مراسم‌ ضمن خیر مقدم به حاضرین ، برگزاری چنین نشست‌هایی را در تبیین سیره اهل بیت(ع) و تقویت باورهای دینی بسیار مؤثر دانست و بر استمرار برنامه‌های فرهنگی با رویکرد ولایت‌مداری تأکید کرد.

برگزاری این قبیل برنامه‌ها در مراکز مثبت زندگی ، گامی مؤثر در راستای توانمندسازی فرهنگی و معنوی مددجویان بهزیستی ارزیابی می‌شود و هدف، تبیین مفاهیم دینی و آشنایی مددجویان با فرهنگ ایثار و ولایت است.

کد خبر 184669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد