شاهرود | اختصاص ۲۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به بهبودیافتگان اعتیاد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود؛ در سال گذشته یک هزار و ۷۳ نفر از خدمات مراکز درمان اعتیاد شهرستان بهره بردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان : محسن رضائی رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود از فعالیت ۴ مرکز اقامتی درمان اعتیاد (یک مرکز بانوان و سه مرکز آقایان) در شهرستان شاهرود خبر داد و افزود: در سال گذشته یک هزار و ۷۳ نفر با مراجعه به این مراکز دوره درمان و پاکی خود را طی نمودند.

رضائی با اشاره به پرداخت یاری برگ درمان اعتیاد به بیماران خود معرف و کم بضاعت اظهار داشت: در سال ۱۴۰۴ مبلغ ۲۵۵ میلیون تومان یاری برگ برای ۱۵۵ نفر از متقاضیان درمان صادر شد.

وی یکی از اقـدامات حمایتی بهزیستی برای بهبودیافته گان نیازمنـد را پرداخت تسهیلات اشتغال زایی با کارمزد ۴ درصد عنوان کرد و گفت: فرد بهبود یافته نیازمند می تواند به شرط وجود ۱۲ ماه پاکی از اعتیاد و به شرط داشتن جواز کسب و یـا گواهی معتبر، وام اشـتغال تـا سـقف ۲۰۰ میلیون تومـان از بانـک هـای عامل و با معرفی بهزیستی دریافت نماید.

رضائی ادامه داد:در همین راستا درسال گذشـته ۱۱ نفر از بهبـود یافتگـان اعتیـاد از تسهیلات اشـتغالزایی به مبلغ ۲۲ میلیارد ریال جهت ایجـاد اشـتغال و رسـیدن به استقلال اقتصـادی و فردی بهره منـد شدنـد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به بهبودیافتگان پس از ترخیص را از دیگر برنامه های حمایتی بهزیستی عنوان کرده و گفت:در سال گذشته این حمایت در قالب طرح مدیریت مورد، توسط دو موسسه تحت نظارت بهزیستی برای ۱۴۰ نفر اجرا شد.

کد خبر 184281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد