هرمز | برپایی میز ارتباطات مردمی در میان تجمعات شبانه

به مناسبت سوم خردادماه ، سالروز آزادسازی خرمشهر و در راستای اجرای پویش «سلام محله»، برنامه حضور در تجمعات شبانه مردمی با هدف ارتباط مستقیم با شهروندان، رسیدگی به مطالبات مردمی و تقویت ارتباط چهره‌به‌چهره با اهالی محله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ به مناسبت سوم خردادماه ، سالروز آزادسازی خرمشهر و در راستای اجرای پویش «سلام محله»، برنامه حضور در تجمعات شبانه مردمی با هدف ارتباط مستقیم با شهروندان، رسیدگی به مطالبات مردمی و تقویت ارتباط چهره‌به‌چهره با اهالی محله برگزار شد.

در این برنامه، میز ارتباطات مردمی بهزیستی هرمز با حضور هادی زرنگاری سرپرست و کارشناسان اداره بهزیستی هرمزبرپا شد و ضمن پاسخ‌گویی به درخواست‌ها و مسائل مردمی، زمینه بررسی و پیگیری برخی از موضوعات و مشکلات مراجعین فراهم شد.

همچنین به مناسبت این روز ارزشمند، شربت میان مردم توزیع شد و فضایی صمیمی و پرشور در کنار حضور خانواده‌ها و اهالی محله شکل گرفت.

این اقدام در راستای گرامیداشت حماسه سوم خرداد، ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی، تقویت همدلی اجتماعی و افزایش ارتباط مسئولان با مردم انجام شد.

کد خبر 183673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد