حمایت از خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در سلماس

اهداء ۱۲ کارت هدیه توسط خیرین سلماسی به خانواده های دارای فرزندان چندقلو به مناسبت هفته جمعیت

به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت و با هدف حمایت از خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو (سه‌قلو و چهارقلو)  ۱۲ فقره کارت هدیه به ارزش ۱۲ میلیون تومان، با مشارکت یکی از خیرین  نیک‌اندیش شهرستان سلماس، به  اداره بهزیستی اهداء شد.

مریم سلماسی رئیس بهزیستی شهرستان گفت :این هدایا که توسط یکی از خیرین  اهدا شده است، در راستای سیاست‌های حمایتی دولت و سازمان بهزیستی در جهت تشویق فرزندآوری و حمایت از خانواده‌های پرجمعیت، به ۱۲ خانواده  دارای فرزندان سه‌قلو و چهارقلو طی مراسمی، تقدیم گردید.

سلماسی ضمن تشکر و قدردانی از حسن توجه و روحیه سخاوتمندی خیر گرانقدر، این اقدام خداپسندانه را نمونه‌ای ارزشمند از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و همیاری در جامعه دانست و بر اهمیت حمایت از خانواده به ویژه در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت تاکید کرد.

کد خبر 183517

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد