شهر قدس | بازدید از منزل مددجوی بهزیستی؛ راه‌اندازی کارگاه خیاطی با وام اشتغال

در راستای حمایت از توانمندسازی جامعه هدف و توسعه اشتغال پایدار، از منزل یکی از مددجویان تحت پوشش بهزیستی که با بهره‌مندی از وام اشتغال موفق به راه‌اندازی کارگاه خیاطی در منزل خود شده است، بازدید به‌عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران؛ زهرا صابر صالحی معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی گفت؛ این مددجو با دریافت تسهیلات اشتغال از سازمان بهزیستی و با تکیه بر توانمندی، انگیزه و تلاش فردی، توانسته است زمینه ایجاد یک شغل خانگی مناسب را فراهم کند و گامی مؤثر در مسیر خودکفایی و بهبود وضعیت معیشتی خانواده بردارد.

صابرصالحی افزود؛ این بازدید، روند فعالیت این کارگاه خانگی، نحوه استفاده از تسهیلات دریافتی و میزان تأثیر این حمایت‌ها در ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانواده مورد بررسی قرار گرفت. همچنین بر تداوم حمایت از طرح‌های اشتغال‌محور و مشاغل خانگی برای مددجویان تأکید شد.

وی ادامه داد؛ سازمان بهزیستی با هدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مددجویان، همواره تلاش دارد با ارائه تسهیلات اشتغال، آموزش‌های مهارتی و پشتیبانی لازم، زمینه استقلال مالی و ارتقای کیفیت زندگی آنان را فراهم کند.

کد خبر 181038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد