به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان در این کارگاه مباحثی از جمله شناسایی عوامل خطر، اصول برقراری ارتباط مؤثر با فرد در بحران، روشهای پیگیری و مداخله فوری، و نحوه مستندسازی و مدیریت موارد در معرض خطر خودکشی توسط مدرس آموزش دیده کشوری، عنوان شد.
گفتنی است این دوره آموزشی در فضایی به صورت تعاملی و همراه با بحث موردی و تمرینهای عملی به اجرا درآمد.
بر اساس ارزیابی پایانی، شرکتکنندگان رضایت بالایی از محتوای کارگاه داشته و بر ضرورت استمرار دورههای آموزشی تکمیلی در این زمینه تأکید کردند.
طبق برنامه ریزی های انجام شده، این دوره آموزشی، در مدت ۴ روز از تاریخ ۱۳ ام لغایت ۱۶ اردیبهشت ماه و با شرکت ۱۵۰ مددکار از ۸۷ مرکز مثبت زندگی استان و ۳۰ کارشناس حوزه زنان شهرستان های بندرانزلی و لنگرود برگزار خواهد شد.
نخستین روز از کارگاه تخصصی پیگیری و مداخله در بحران خودکشی ویژه کارشناسان و مددکاران حوزه امور خانواده و بانوان با حضور سیده سهیلا اکبری معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان در محل سالن خزائلی اداره کل بهزیستی گیلان برگزار شد.
کد خبر 180267












نظر شما