جلسه مدیرکل بهزیستی فارس با مدیرعامل موسسه خیرین حامیان اندیشه رشاد جهت ارتقای توانمندسازی پایدار گروه‌های هدف

در راستای توسعه همکاری‌ها و تقویت مشارکت‌های مردمی در حوزه خدمات اجتماعی، امروز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، دکتر صابری، مدیرعامل موسسه خیرین حامیان اندیشه رشاد، در دفتر مدیریت با مدیر کل بهزیستی استان دیدار و گفتگو کرد.

این نشست با حضور سرپرست معاونت سلامت اجتماعی و معاونت توانمندسازی و اشتغال بهزیستی فارس برگزار شد و محور اصلی گفتگوها، بررسی راهکارهای نوین در حوزه آموزش و توانمندسازی پایدار گروه‌های هدف سازمان (اعم از معلولان، سالمندان و خانواده‌های آسیب‌پذیر) بود.

در این جلسه، طرفین بر این نکته تأکید داشتند که فراتر از حمایت‌های مالی، تمرکز بر «توانمندسازی مهارت‌محور» و «آموزش‌های مستمر» می‌تواند منجر به استقلال اقتصادی و اجتماعی مددجویان شود. دکتر صابری ضمن اشاره به ظرفیت‌های موسسه خیرین حامیان اندیشه رشاد در حمایت از پروژه‌های فکری و آموزشی، آمادگی خود را برای همکاری با بهزیستی فارس در اجرای برنامه‌های تخصصی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی فارس نیز ضمن تأکید بر اهمیت حضور خیرین در مسیر توسعه پایدار، خاطرنشان کرد که هم‌افزایی میان ظرفیت‌های دولتی و توانمندی‌های بخش خیرین، کلید اصلی موفقیت در اجرای برنامه‌های توانمندسازی و اشتغال‌زایی برای گروه‌های هدف در استان فارس است.

کد خبر 180086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد