رسانه| ۸ میلیارد ریال تسهیلات برای آسیب‌های ناشی از جنگ به توانیابان بوشهری پرداخت شد

بوشهر-ایرنا- مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: در راستای تامین بخشی از خسارت وارده شده ۸ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض برای مرمت منازل آسیب دیده توانیابان در جنگ تحمیلی سوم پرداخت شد.

به گزارش ایرنا مهرناز اسکندری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بیان کرد: در ارزیابی‌های انجام شده، ۱۰۴ واحد مسکونی و ۱۲۶محل اشتغال مددجویی آسیب‌دیده شناسایی شد.

وی ادامه داد: همچنین بسته‌های حمایتی جدید شامل افزایش مدت بازپرداخت تسهیلات، تسریع در پرداخت تسهیلات خوداشتغالی، تخصیص ۳۵۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای مسکن و ۱۴۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای مشوق‌های بیمه‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر یادآور شد: ارائه خدمات حمایتی، توانبخشی و اجتماعی به بیش از ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد توانیاب و اقشار آسیب‌پذیرتحت پوشش این نهاد در دوران جنگ تحمیلی سوم استمرار داشت.

وی تصریح کرد: در زمان کنونی ۱۷ هزار و ۵۰۰ توانیاب تحت پوشش بهزیستی در استان حقوق مستمری دریافت می‌کنند که این امر نیز تداوم دارد.

اسکندری یادآور شد: با وجود شرایط خاص و چالش‌های اخیر کشور، خدمات تخصصی بهزیستی بدون وقفه و با رویکردی همدلانه ادامه دارد.

وی افزود: ۱۴ مرکز توانبخشی شبانه‌روزی، ۲۷ مرکز روزانه و ۶ مرکز ویزیت در منزل ویژه سالمندان و بیماران اعصاب و روان در استان فعال هستند و خدمات تخصصی ارائه می‌دهند.

اسکندری اظهار کرد:در دوره اخیر، ۱۴۰ بازدید تخصصی از مراکز انجام شده است. همچنین به دلیل شرایط ناشی از جنگ تحمیلی، دو مرکز ویژه معلولان به مناطق امن منتقل و ۲۴۰ نفر از مقیمان این مراکز به خانواده‌هایشان واگذار شده‌اند.

وی از تخصیص بیش از ۲۵ میلیارد ریال برای تأمین وسایل توانبخشی شامل ویلچر، سمعک، عصا و واکر برای ۳۵۰ فرد نیازمند خبر داد و افزود: همچنین مبلغ ۲۳میلیارد ریال برای ایاب‌وذهاب و مناسب‌سازی منازل و وسایل نقلیه توانیابان پرداخت شده است.

اسکندری اضافه کرد:مبلغ ۸۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه معیشتی به افراد تحت پوشش بهزیستی پرداخت شده است، ۵۰ میلیارد ریال آن از محل مسئولیت‌های اجتماعی تأمین شده است که بدنبال آن هفت هزار بسته معیشتی تهیه و به آنها اعطا شد.

وی اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) را از برنامه‌های فعال این اداره کل عنوان کرد و گفت: با فعالیت ۱۲ تیم CBR، بیش از ۹۰۰۰ فرد دارای معلولیت در نقاط شهری و روستایی خدمات تخصصی دریافت کرده‌اند، همچنین ۴۸ مرکز «مثبت زندگی» در سطح استان به طور مستمر به جامعه هدف خدمات ارائه می‌دهند.

اسکندری از حمایت مستمر از بیش از ۵۰۰۰ زن سرپرست خانوار خبر داد و گفت: در بازه زمانی اخیر، ۱۳۴۰ تماس موفق با خط مشاوره ۱۴۸۰ ثبت شده که ۱۰۴۴ تماس از سوی زنان و ۲۹۶ تماس از سوی مردان بوده است.

وی افزود:۹۶ مورد از این تماس‌ها مربوط به استرس و آسیب‌های روانی ناشی از جنگ بوده که خدمات تخصصی لازم ارائه شده است.

او ادامه داد: ۱۷ تیم و ۳۰ پایگاه محب با حضور ۱۵۳ متخصص روانشناسی، مشاوره و مددکاری فعال هستند و خدماتی همچون آموزش مقابله با استرس جنگ، مشاوره روانی و تولید محتواهای آگاهی‌بخش به شهروندان ارائه می‌دهند.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان بوشهر، از ابتدای جنگ تاکنون ۴۱۹ تماس و ۹۲ مأموریت میدانی برای مداخله و حمایت از خانواده‌ها توسط اورژانس اجتماعی انجام داده است. همچنین ۱۱۸ خدمت در قالب برنامه‌های همیاران سلامت روان به یکهزارو ۳۶۸ نفر ارائه شده است.

کد خبر 176879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد