۱۹ هزار خدمت اورژانس اجتماعی در سال گذشته

مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته با ارائه خدمات به بیش از ۱۹ هزار خدمت گیرنده در واحدهای مختلف، گامی مهم در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشته است.

زهرا غلامرضایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»، اظهار کرد: اورژانس اجتماعی استان قزوین در سال گذشته با ارائه خدمات به بیش از ۱۹ هزار خدمت گیرنده در واحدهای مختلف، گامی مهم در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشته است.


وی ادامه داد: از تعداد آمار مذکور بیش از ۹ هزار و ۲۱۷ نفر طی تماس با خط ۱۲۳، خدمات مورد نیاز را دریافت کرده‌اند که نیازمند راهنمایی درون و برون سازمانی، اختلاف خانوادگی، کودک‌آزاری و اقدام به خودکشی چهار اولویت تماس با خط ۱۲۳ بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین به خدمات تیم سیار اورژانس اجتماعی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: هدف اصلی تیم سیار شناسایی و جذب افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده اجتماعی بوده و هدف اختصاصی این فعالیت هم ارجاع به‌موقع و تخصصی افراد به مراجع ذی‌صلاح است.

وی خاطرنشان کرد: اولویت کاری تیم سیار اورژانس اجتماعی، شامل مواردی است که نیاز به حضور سریع در محل بروز آسیب وجود دارد که عبارتند از خشونت‌های خانگی، خودکشی، کودکان خیابانی و کار و فرار از منزل؛ همچنین شناسایی و جذب مراجعین، با برنامه‌های استقرار روزانه در محله‌های مختلف انجام می‌شود.

فعالیت ۱۳ تیم سیار در ۸ اورژانس اجتماعی قزوین

غلامرضایی با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۳ تیم سیار در هشت اورژانس اجتماعی سطح استان مشغول ارائه خدمات هستند، افزود: تیم سیار فوریت‌های اجتماعی در سال گذشته بالغ بر ۷ هزار و ۷۲۱ اعزام به ماموریت داشته که اختلاف خانوادگی، کودک‌آزاری، اقدام به خودکشی و بدسرپرستی از اولویت‌های تیم سیار بوده است.

وی در خصوص فعالیت مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی عنوان کرد: این مرکز دارای دو بخش سرپایی و نگهداری موقت است که افراد به صورت خودمعرف یا معرفی از طریق مراجع قضایی، انتظامی و سایر موارد به مرکز مراجعه کرده و از خدمات این مرکز به صورت رایگان و شبانه‌روزی بهره‌مند می‌شوند.

این مسئول یادآور شد: خدمات تخصصی مرکز مداخله در بحران شامل خدمات مددکاری اجتماعی، خدمات روان‌شناسی، روانپزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی، خدمات حقوقی و خدمات آموزشی و تربیتی است.

وی در پایان گفت: در سال گذشته مرکز مداخله در بحران به ۲ هزار و ۱۰۰ خدمت گیرنده به صورت سرپایی و نگهداری، ارائه خدمت کرده است.

کد خبر 176601

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد