استقرار تیم «محب» بهزیستی ملایر در مراسم چهلم رهبر شهید و ارائه خدمات روانی‌اجتماعی به شهروندان

هم‌زمان با برگزاری اجتماع شبانه مردم شهرستان ملایر در بیعت با رهبری، تیم «محب» بهزیستی این شهرستان با استقرار در محل مراسم چهلم رهبر شهید امام خامنه‌ای، خدمات مشاوره‌ای، روانی و آگاهی‌بخشی را به شرکت‌کنندگان ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، در جریان برگزاری اجتماع شبانه مردم شهرستان ملایر به مناسبت مراسم چهلم رهبر شهید امام خامنه‌ای، تیم «محب» بهزیستی شهرستان ملایر با همکاری مرکز مثبت زندگی کد ۲۳۲۴ در محل مراسم حضور یافت و به ارائه خدمات روانی–اجتماعی و حمایتی به شهروندان پرداخت.

در این برنامه که با هدف ارتقای سلامت روان جامعه، به‌ویژه در میان کودکان و خانواده‌ها برگزار شد، کارشناسان تیم محب ضمن گفت‌وگو با شرکت‌کنندگان، راهنمایی‌ها و مشاوره‌های لازم را ارائه کردند.

همچنین در راستای افزایش آگاهی عمومی، بروشورهای آموزشی در زمینه مدیریت استرس و اضطراب، نحوه مراقبت از کودکان، سالمندان و افراد دارای معلولیت در شرایط بحران در میان خانواده‌ها و شرکت‌کنندگان توزیع شد. معرفی خدمات مشاوره‌ای رایگان سازمان بهزیستی از طریق خط تلفنی ۱۴۸۰ نیز از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

در بخش دیگری از این حضور اجتماعی، برنامه‌های فرهنگی و سرگرمی ویژه کودکان از جمله مسابقه نقاشی و رنگ‌آمیزی با موضوع پرچم اسلام برگزار شد که در پایان به تمامی کودکان شرکت‌کننده جوایزی اهدا شد.

در حاشیه این برنامه، رئیس بهزیستی شهرستان ملایر، مسئول اورژانس اجتماعی و جمعی از همکاران نیز از محل استقرار تیم محب بازدید کردند. این حضور با هدف تقویت خدمات حمایتی و افزایش آگاهی عمومی نسبت به خدمات بهزیستی انجام شد.

کد خبر 175883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد