تقدیر ویژه امام جمعه گنبدکاووس از خدمات جهادی بهزیستی گلستان در ایام بزرگداشت امام قائد شهید

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گلستان، در نشست شورای اداری شهرستان گنبدکاووس که با حضور مدیران ارشد استانی و شهرستانی برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین ابو ترابی، امام جمعه محترم این شهرستان، از عملکرد درخشان و خدمات شبانه‌روزی مجموعه بهزیستی استان در ایام سوگواری و مراسم اربعین شهادت امام قائد شهید تجلیل کرد.

در این جلسه که با حضور خانم قدسیه آب‌شناس، مدیرکل بهزیستی استان گلستان برگزار شد، امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به بازه زمانی ۴۰ روزه خدمات‌رسانی ویژه، اظهار داشت: تلاش‌های مخلصانه مجموعه بهزیستی در برپایی موکب‌ها و ارایه خدمات حمایتی به زایران و عزاداران، جلوه‌ای از مدیریت جهادی است که شایسته قدردانی است.

حجت‌الاسلام ترابی در ادامه سخنان خود، با تاکید بر اهمیت پاسخگویی به نیازهای مردم در بحران‌ها و مراسمات ملی، از پیگیری‌های مستمر مدیرکل بهزیستی و حضور فعال خطوط ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی) و ۱۴۸۰ (صدای مشاور) در این ایام قدردانی کرد و افزود: «اینکه بهزیستی توانسته است در کنار برپایی موکب‌های خدماتی، چتر حمایتی خود را از طریق مراکز مشاوره و فوریت‌های اجتماعی در تمام این ۴۰ روز به صورت گسترده پهن کند، نشان‌دهنده تعهد این نهاد به آرمان‌های انقلاب و خدمت به محرومین است.

در ادامه این نشست، خانم قدسیه آب‌شناس، مدیرکل بهزیستی گلستان، با ارایه گزارشی از فعالیت‌های این اداره کل در ایام بزرگداشت اربعین امام قاید شهید، خاطرنشان کرد: پرسنل بهزیستی با تمام توان در حوزه‌های مختلف حمایتی و تخصصی، از جمله اعزام تیم‌های اورژانس اجتماعی و ارایه مشاوره‌های رایگان تلفنی، در کنار مردم سوگوار بودند تا بخشی از وظیفه خود را در پاسداشت راه خطیر رهبر شهیدمان ایفا کنند.

این گزارش حاکی است در پایان مراسم، شورای اداری شهرستان گنبدکاووس با تمجید از تعامل سازنده اداره کل بهزیستی با نهادهای مذهبی و مردمی، بر استمرار این خدمات تخصصی در سطح استان تاکید کرد.

کد خبر 175553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد