دیدار مدیرکل بهزیستی استان با خانواده‌های دارای فرزندان اتیسم؛ تأکید بر ارتقای خدمات و افزایش سطح آگاهی عمومی

در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات حمایتی و با حضور نماینده انجمن اتیسم استان اردبیل، جلسه‌ای با مربیان، روانشناسان و تعدادی از خانواده‌های دارای فرزندان اتیسم برگزار شد. در این دیدار صمیمانه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های فداکارانه مادران این عزیزان، بر همیاری و مشارکت والدین در بهبود و ارتقای سطح کیفی خدمات به کودکان اتیسم تأکید گردید.

در این نشست، راهکارهای ارائه خدمات جامع و متناسب با نیازهای افراد دارای اختلال طیف اتیسم مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مواردی همچون: ارائه خدمات دندانپزشکی و کمک هزینه ایاب و ذهاب، بهره‌مندی از کلاس‌های هنردرمانی، کاردرمانی و گفتاردرمانی، راه‌اندازی مرکز موقت نگهداری از افراد دارای اختلال طیف اتیسم، حمایت‌های ورزشی و... مورد تأکید قرار گرفت.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به اهمیت پیگیری امور خانواده‌ها از طریق انجمن اتیسم، بیان داشت: خدمات مختلفی بر اساس نوع و شدت اختلال به افراد و خانواده‌های آنان ارائه می‌شود و این خدمات با مساعدت حداکثری ادامه خواهد یافت.

وی افزود: در رابطه با کمک هزینه بهداشتی، مستمری ماهانه، ایاب و ذهاب و سایر نیازهای خانواده‌ها پیگیری و اطلاع‌رسانی لازم در خصوص آن‌ها انجام خواهد شد. همچنین، تلاش خواهیم کرد تا سطح آگاهی عمومی جامعه در خصوص مواجهه صحیح و نحوه رفتار با این قبیل کودکان را افزایش دهیم که این امر یکی از اصلی‌ترین محورهای فعالیت سازمان است.

مدیرکل بهزیستی استان بر لزوم تقویت و فعال‌سازی انجمن اتیسم استان و گسترش خدمات آن تأکید کرد و گفت: بسیاری از دستگاه‌ها و مسئولان از دغدغه‌های اصلی خانواده‌های دارای فرزندان اتیسمی آگاه نیستند. لازم است بر مطالبات اصلی و عمومی این خانواده‌ها تمرکز نماییم.

در پایان این دیدار، بر اهمیت راه‌اندازی و تقویت مرکز نگهداری موقت برای افراد دارای اختلال طیف اتیسم و لزوم ارائه خدمات حمایتی مستمر به این عزیزان و خانواده‌هایشان تأکید شد.

کد خبر 175383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد