تلاش همیاران محله بهزیستی بهار در محله محمدآباد برای تقویت نشاط و آرامش کودکان

در ایام جنگ رمضان، گروه همیار محله محمدآباد بهار با اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری، به ارتقای سلامت روان و افزایش تاب‌آوری کودکان کمک می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان همدان گروه همیار محله محمدآبادبهزیستی شهرستان بهار ، با هدف ارتقای تاب‌آوری اجتماعی، کنترل استرس و افزایش شادی و نشاط کودکان، در ایام جنگ پای کار آمده‌اند.

این گروه با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای فعالیت‌های شاد و سازنده، تلاش می‌کنند تا فضایی حمایتگر و پر از امید برای کودکان این محله فراهم کنند. توجه به سلامت روان کودکان و توانمندسازی آن‌ها برای مدیریت هیجانات، از اولویت‌های اصلی این طرح در جنگ رمضان است.

برنامه‌ های گروه همیار محله محمدآباد با تمرکز بر «افزایش تاب‌آوری»، به کودکان کمک می‌کند تا در برابر فشارهای روانی مقاومت بیشتری پیدا کنند و بتوانند استرس‌های احتمالی ناشی از شرایط بحرانی وجنگ را بهتر مدیریت کنند. برگزاری بازی‌های گروهی، کارگاه‌های هنری و گفتگوهای دوستانه در این ایام ، نه تنها روحیه آن‌ها را تقویت می‌کند، بلکه حس امنیت و تعلق را در دل کودکان نهادینه می‌سازد.

تلاش‌های این گروه نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری اجتماعی و توجه جدی نهادهای حمایتی به سلامت روان نسل آینده ایران است تا در سایه امنیت و آرامش، شاداب و با نشاط رشد کنند.

تلاش همیاران محله محمدآباد برای تقویت نشاط و آرامش کودکان

تلاش همیاران محله محمدآباد برای تقویت نشاط و آرامش کودکان

تلاش همیاران محله محمدآباد برای تقویت نشاط و آرامش کودکان

کد خبر 172786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد