رسانه| پاک ماندن ۷۰ درصد معتادان بهبود یافته؛ دستاورد طرح بازگشت به زندگی مطلوب در همدان

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به نتایج اجرای طرح «بهبود کامل معتادان متجاهر»، اعلام کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۷۰ درصد افراد بهبود یافته تحت حمایت این نهاد، همچنان پاک مانده‌اند که نشان‌دهنده اثربخشی مسیر طی‌شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، فریدالدین حجت‌الاسلامی در گفتگو با خبرگزاری ایرنا با اشاره به حمایت بهزیستی استان همدان از معتادان اظهار کرد: حمایت از ۳۰ معتاد بهبود یافته به بهزیستی استان محول شد که این نهاد حمایتی، خودخواسته و خودجوش این عدد را به ۱۶۲ نفر افزایش داد که در ۱۰ ماه گذشته ذیل پروتکل‌های مد نظر استانداری در مورد این افراد اقدام شد.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: برای همه این افراد بازدید از منزل و تهیه گزارش از وضعیت زندگی، مصاحبه اولیه و تشکیل پرونده مددکاری انجام و با تشکیل کمیته توانمندسازی در شهرستان‌ها، برای هر فرد نقشه راه اختصاصی با هدف ارائه راهکار با هدف پیشگیری از بازگشت مجدد فرد به اعتیاد، تدوین و به ازای هر ۵۰ پرونده، یک مددکار تخصصی تعیین شده است.

وی ادامه داد: از ۱۶۲ معتاد بهبود یافته معرفی شده به بهزیستی، ۴۷ نفر لغزش داشته و مجدد موادمخدر مصرف کردند، چهار خانواده همکاری لازم برای مداخله تخصصی مددکار را نداشتند و ۱۱۱ نفر مابقی بر اساس بررسی های صورت گرفته به طور کامل پاک هستند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان گفت: از مجموع یک‌هزار و ۶۵ نفر معرفی‌شده از سوی بهزیستی به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات، تاکنون تنها حدود ۹ درصد موفق به دریافت وام شده‌اند و بیش از ۹۰ درصد پرونده‌ها همچنان بلاتکلیف مانده است.

حجت الاسلامی بیان کرد: از بین معتادان بهبود یافته هم ۷۳ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شدند که همچنان معطل و در انتظار دریافت وام هستند.

وی عنوان کرد: ۶۸ نفر از معتادان بهبود یافته زیر نظر بهزیستی این استان نیازمند به حمایت‌های درمانی بودند که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اقدامات مورد نیاز برای این افراد صورت گرفت در عین حال برای ۱۱۳ نفر از این افراد هر فصل یعنی چهار سری سبد کالا تعلق گرفته است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: برای ۴۲ خانواده هر یک ۱۰ جلسه مشاوره تخصصی فردی و خانوادگی برگزار و ۴۳ نفر برای دریافت مدرک فنی و حرفه ای به این سازمان معرفی شدند تا زمینه اشتغال پایدار آن‌ها فراهم شود.

حجت‌الاسلامی افزود: ۳۰ نفر از بین ۴۷ نفری که دچار لغزش و بازگشت مجدد به دامن اعتیاد شدند سرپناه نداشتند که در مرکز توانمندی زیر پوشش بهزیستی قرار گرفته و از خدماتی شامل سه وعده غذای گرم، جلسات آموزشی گروهی و کارگاه‌های توانمندسازی بهره‌مند شدند.

وی تاکید کرد: پاک ماندن حدود ۷۰درصد معتادان بهبود یافته معرفی شده به بهزیستی موید موفق بودن و مسیر درست طرح «بهبود کامل معتادان متجاهر و بازگشت به زندگی مطلوب» است.

کد خبر 170404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد