به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان فیروزآباد، این مراسم با حضور خیرخواهی کارشناس حوزه سلامت اجتماعی، رستمی کارشناس حوزه توانبخشی، رستمی رابط حراست و جمعی از نیروهای اورژانس اجتماعی برگزار گردید.
هدف از تشکیل این پارلمان، تجلی باور به توانمندی، کرامت انسانی و حق مشارکت فعال نوجوانان در سرنوشت فردی و اجتماعی خودشان عنوان شد.
در حاشیه این مراسم، نیروهای اورژانس اجتماعی با حضور در بین دانشآموزان، توضیحاتی را در خصوص شرح وظایف و خدمات این مرکز ارائه دادند و دانشآموزان با فعالیتهای اورژانس اجتماعی آشنا شدند.
پس از برگزاری فرآیند انتخابات و شمارش آرا، تعداد ۷ نفر به عنوان اعضای اصلی و ۳ نفر به عنوان اعضای علیالبدل انتخاب شدند.
گفتنی است پارلمان دانشآموزی بهزیستی بستری برای تمرین مسئولیتپذیری اجتماعی و مشارکت جمعی نوجوانان تحت پوشش این نهاد خواهد بود.
انتخابات پارلمان دانشآموزان بهزیستی با هدف تقویت مشارکت اجتماعی نوجوانان در سالن اجتماعات اداره بهزیستی برگزار شد.
کد خبر 170269












نظر شما