به گزارش روابط عمومی بهزیستی ایلام، مدیر کل بهزیستی ایلام در آیین افتتاحیه این جشنواره با اشاره به لزوم شناسایی خلاقیت و استعدادهای جامعه هدف در حوزه های مختلف به منظور هدایت و پرورش آنها، برگزاری سالانه جشنواره فرهنگی، آموزشی "زندگی با قرآن" را یکی از این برنامه ها عنوان کرد.
به گفته "حسین نورعلیوند"، برگزاری این جشنواره در آستانه ماه ضیافت الهی نقش مهمی در تشویق جامعه هدف به سمت فعالیتهای قرآنی داشته و با توجه به استقبال جامعه هدف اجرای این برنامه ها در آینده گسترده تر خواهد شد.
وی انس و الفت کارکنان و جامعه هدف با قرآن کریم، توسعه و ترویج فعالیتهای فرهنگی، شناسایی استعدادها و ایجاد رقابت سالم بین جامعه هدف را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
در جشنواده امسال شرکت کنندگان از جامعه هدف و کارکنان در رشته های مختلف قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، حفظ کل و جز و روان خوانی با هم به رقابت پرداخته و نفرات برگزیده به تعداد ۱۹نفر حائز رتبه و نفرات برتر هر رشته به مرحله کشوری راه خواهند یافت.












نظر شما