برگزاری دوره آموزشی ضوابط شهرسازی و معماری ویژه افراد دارای معلولیت با محوریت مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری

دوره آموزشی ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری ویژه افراد دارای معلولیت، به همت دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی اداره‌کل بهزیستی خراسان جنوبی و با هدف ارتقای آگاهی مهندسان معماری، شهرسازی در زمینه مناسب سازی، برگزار شد.

در این دوره آموزشی، جواد واحدی، کارشناس مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی بهزیستی خراسان جنوبی، به تبیین ضوابط و مقررات مرتبط با مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری ساختمان‌های دولتی و عمومی، فضاها و معابر شهری پرداخت.

وی همچنین بر ضرورت رعایت الزامات مناسب‌سازی در طراحی و بهره‌برداری از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های دستگاه‌های اجرایی با هدف فراهم‌سازی دسترسی برابر افراد دارای معلولیت به خدمات الکترونیک تأکید کرد.

در پایان این دوره، بازدید میدانی از ساختمان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام شد و شرکت‌کنندگان ضمن بررسی وضعیت موجود، نکات فنی و اجرایی مرتبط با مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری فضاهای اداری را مورد ارزیابی قرار دادند.

کد مطلب 170103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد