اجرای مرحله دوم طرح کیان؛ تمرکز بر سلامت و بهره‌وری کارکنان شهرداری لالجین

طرح جامع کارمند یاری (کیان) که بر اساس پروتکل مصوب سازمان بهزیستی کشور طراحی شده، وارد مرحله دوم اجرا در شهرداری لالجین شد و آموزش‌های تخصصی آن آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان همدان، مرحله دوم طرح جامع "کارمند یاری (کیان)" با هدف پیشگیری از اعتیاد در محیط کار، در شهرداری لالجین آغاز شد. این طرح پس از اجرای موفق فاز اول در شهرداری شهر بهار، اکنون با رویکرد ارتقای سلامت اجتماعی و توانمندسازی کارکنان وارد مرحله جدیدی شده است.

طرح کیان که توسط مرکز همای سلامت بهزیستی شهرستان بهار اجرا می‌شود، بر اساس پروتکل مصوب سازمان بهزیستی کشور طراحی شده و شامل برنامه‌های آموزشی و حمایتی برای افزایش آگاهی، تقویت مهارت‌های مقابله‌ای و ایجاد محیط کاری سالم و عاری از اعتیاد است.

در نخستین جلسه این مرحله، تسهیلگر طرح آموزش‌های لازم را بر اساس پروتکل مصوب ارائه داد و بر نقش این طرح در حفظ سلامت نیروی کار و افزایش بهره‌وری شغلی تأکید کرد. اجرای این مرحله با بهره‌گیری از تجربیات فاز اول، در پی ایجاد تغییرات پایدار در کیفیت زندگی کاری کارکنان شهرداری لالجین و پیشگیری مؤثر از معضل اعتیاد است.

اجرای مرحله دوم طرح کیان؛ تمرکز بر سلامت و بهره‌وری کارکنان شهرداری لالجین

اجرای مرحله دوم طرح کیان؛ تمرکز بر سلامت و بهره‌وری کارکنان شهرداری لالجین

کد خبر 170093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد