رسانه| رشد ۱۰۷ درصدی اعتبارات سلامت روان زنان سرپرست خانوار در همدان/ افزایش ۱۱۷ درصدی حق پرستاری کودکان خانواده‌های چندقلو

مدیرکل بهزیستی استان همدان از رشد ۱۰۷ درصدی اعتبارات سلامت روان زنان سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان و به نقل از پایگاه خبری موج الوند، فریدالدین حجت‌الاسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به افزایش قابل توجه حمایت‌ها در حوزه خانواده و بانوان زیر پوشش بهزیستی اظهار کرد: کمک‌هزینه تغذیه کودکان چندقلو با رشد ۱۰۴ درصدی اعتبارات، از ۹۶۱ میلیون ریال به یک‌هزار و ۹۷۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

وی از رشد ۱۰۷ درصدی اعتبارات سلامت جسمی و روانی زنان سرپرست خانوار خبر داد و افزود: این اعتبارات از یک‌هزار و ۷۰۷ میلیون ریال به ۳ هزار و ۵۵۰ میلیون ریال رسیده که بیانگر توجه ویژه به ارتقای سطح سلامت و توانمندسازی این قشر است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان نیز با اشاره به رشد ۱۱۷ درصدی حق پرستاری کودکان خانواده‌های چندقلو تصریح کرد: این اعتبارات از ۹۰۰ میلیون ریال به یک‌هزار و ۹۵۹ میلیون ریال افزایش یافته است که نقش مؤثری در کاهش دغدغه‌های خانواده‌ها دارد.

وی همچنین از رشد ۵۱ درصدی اعتبارات ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی و هنری خبر داد و گفت: این میزان اعتبار از ۹۶۴ میلیون ریال به یک‌هزار و ۴۶۴ میلیون ریال رسیده و زمینه توسعه خدمات حمایتی و ارتقای نشاط اجتماعی را فراهم کرده است.

حجت‌الاسلامی در پایان از اختصاص اعتبار جدید برای مداخلات مددکاری در طلاق خبر داد و تأکید کرد: برای نخستین بار در سال ۱۴۰۴، اعتبار ۲ هزار و ۲۴۸ میلیون ریالی برای مداخلات مددکاری در طلاق اختصاص یافته که نشان‌دهنده رویکرد پیشگیرانه و مداخله‌گرایانه در حوزه تحکیم بنیان خانواده است.

کد خبر 170084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد