پیگیری موضوع «محیط دوستدار سالمند» از ابتدای سال جاری با هدف ساماندهی امور سالمندان در استان

محمدعلی اله‌دادی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در جلسه شورای سالمندان استان مرکزی که با محوریت شهر دوستدار سالمند برگزار شد با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی برای پدیده سالمندی، اظهار کرد: موضوع «محیط دوستدار سالمند» از سال‌های گذشته در دستور کار قرار گرفته بود، اما پیگیری جدی آن از ابتدای سال جاری با هدف ساماندهی امور سالمندان در استان مرکزی آغاز شد.

وی افزود: در همین راستا، با برگزاری جلسات تخصصی و هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط و با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور، شهر اراک به عنوان یکی از شهرهای دوستدار سالمند معرفی شد و وظایف دستگاه‌های اجرایی در این زمینه ابلاغ گردید.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام‌شده، گفت: در سال جاری بیش از ۲۸ هزار سالمند در شهرستان‌های اراک، کمیجان، دلیجان، محلات و ساوه تحت پوشش برنامه‌های آگاه‌سازی و آموزش دوران سالمندی قرار گرفتند که این آموزش‌ها با هدف پیشگیری از بیماری‌هایی نظیر پوکی استخوان، دیابت، سکته‌های قلبی و مغزی، سقوط و ارتقای کیفیت زندگی سالمندان اجرا شده است.

اله‌دادی ادامه داد: همچنین با هدف حمایت از سالمندان، مداخلات تخصصی در موارد سالمندآزاری از طریق اورژانس اجتماعی انجام شده، خدمات مشاوره تلفنی ارائه گردیده و مرکز ویزیت در منزل ویژه سالمندان و افراد دارای معلولیت جسمی ـ حرکتی در شهرستان شازند راه‌اندازی شده است.

وی با تأکید بر نقش سالمندان به عنوان سرمایه‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: فراهم‌سازی محیطی مناسب، ایمن و فعال برای سالمندان از اولویت‌های مهم بهزیستی است و تحقق شهر دوستدار سالمند نیازمند همکاری و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی است تا سالمندان بتوانند زندگی سالم، پویا و باکیفیتی را تجربه کنند.

کد مطلب 169962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد