رسانه| سرمایه اجتماعی، مهم‌ترین دارایی امروز کشور است / طرح «سلام محله» گام عملی دولت برای توانمندسازی محلات

مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان با تأکید بر اثرگذاری بالای مأموریت‌های اداره‌کل بهزیستی استان، عملکرد این مجموعه را مثبت و قابل تقدیر دانست و گفت: اداره‌کل بهزیستی استان همدان با وجود گستردگی شرح وظایف و زیرمجموعه‌های متعدد، در حوزه اجتماعی و رسانه‌ای عملکرد قابل قبولی داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان و به نقل از پایگاه خبری دید روز، اسدالله ربانی‌مِهردرآستانه آغاز رسمی پویش ملی «سلام محله در جمع خبرنگاران با قدردانی از تلاش‌های حجت‌الاسلامی مدیرکل بهزیستی استان همدان و همکاران وی اظهار کرد: انسجام، هماهنگی و نگاه مسئولانه این مجموعه در حوزه اجتماعی و رسانه‌ای شایسته تقدیر است و همین همراهی‌ها زمینه‌ساز اجرای طرح‌های اثربخش اجتماعی شده است.

وی افزود: اگرچه تمایل نداشتیم زمان اصحاب رسانه گرفته شود، اما به دلیل اهمیت طرح «سلام محله» به‌عنوان یکی از طرح‌های شاخص اداره‌کل بهزیستی و هم‌راستا با طرح مدیریت محله‌محور که از برنامه‌های مورد تأکید دولت و وزارت کشور است، لازم بود توضیحاتی ارائه شود.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان با بیان اینکه یکی از غفلت‌های جدی سال‌های گذشته، بی‌توجهی به سرمایه‌های اجتماعی بوده است، تصریح کرد: سرمایه اجتماعی صرفاً یک مفهوم دانشگاهی نیست، بلکه ارتباط و تعامل مؤثر با مردم، هنرمندان، ورزشکاران، جوانان، نخبگان، رسانه‌ها و تشکل‌های مردمی را شامل می‌شود.

ربانی‌مِهر ادامه داد: امروز نه‌تنها در کشور ما، بلکه در همه کشورهای توسعه‌یافته، مهم‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای سرمایه اجتماعی است و پس از رخدادهای اخیر و افزایش حساسیت‌ها در حوزه اجتماعی، توجه دولت به این موضوع بیش از گذشته شده است.

وی با اشاره به ابلاغ طرح «مدیریت محله‌محور» از سوی وزارت کشور، گفت: این طرح با سه هدف اصلی مشارکت اجتماعی، توانمندسازی محلات و استفاده از ظرفیت مردم، تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد طراحی شده و طرح «سلام محله» نیز در همین چارچوب و با رویکردی جدی در استان همدان در حال اجراست.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به وجود فاصله طبقاتی و نابرابری‌های محله‌ای، اظهار کرد: اگر نگاه ویژه‌ای به توانمندسازی محلات داشته باشیم، بخش قابل توجهی از نارضایتی‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت و این موضوع یکی از اهداف اصلی اجرای این طرح است.

ربانی‌مِهر با بیان اینکه استان همدان دارای نزدیک به ۵۰۰ سازمان مردم‌نهاد فعال است، افزود: سمن‌ها ظرفیت بزرگی برای تقویت سرمایه اجتماعی هستند؛ تشکل‌هایی غیرسیاسی، غیردولتی و غیرانتفاعی که در مسیر خدمت به مردم و کمک به دولت فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: در استان همدان سازمان‌های مردم‌نهادی فعال هستند که از حدود ۴ هزار خانواده آسیب‌پذیر حمایت می‌کنند، برخی در حوزه سلامت به ۸۰۰ خانواده مبتلا به سرطان خدمات ارائه می‌دهند و تشکل‌هایی نیز در حوزه محیط زیست، پیش از دستگاه‌های دولتی در مهار آتش‌سوزی‌های تابستان امسال در ۱۸ منطقه استان نقش‌آفرینی کردند.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به ساماندهی سمن‌ها در ۱۵ گروه تخصصی از ابتدای سال، گفت: امروز شاهد سازمان‌های مردم‌نهاد پویا و فعالی در استان هستیم و نگاه به سمن‌ها باید از تهدید به فرصت تغییر کند.

ربانی‌مِهر در پایان با تقدیر از همراهی رسانه‌ها، اظهار کرد: در همه مقاطع حساس از انتخابات و کرونا گرفته تا حوادث طبیعی و مناسبت‌های ملی، رسانه‌ها همواره در صف اول همراهی با مردم و دستگاه‌های اجرایی بوده‌اند و قدردانی از تلاش‌های آنان یک وظیفه است.

وی در پایان اعلام کرد: در صورت وجود پرسش، آماده پاسخگویی به اصحاب رسانه هستیم.

کد خبر 166421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد