در رسانه| رویداد «پویش سلام محله» در زنجان برگزار می‌شود

مدیرکل بهزیستی استان زنجان از برگزاری رویداد «پویش سلام محله» در زنجان خبر داد و گفت: این پویش با تأکید ویژه بر محله محوری است و یکی از شیوه‌های مؤثر برای افزایش تاب‌آوری محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مریم کرمی، مدیرکل بهزیستی استان زنجان ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر، از برگزاری برنامه‌های متنوع در این ایام خبر داد و اظهار داشت: این برنامه‌ها از روز ۱۲ بهمن با حضور در مزار شهدا آغاز و تا ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان در تشریح جزئیات این برنامه‌ها اظهار داشت: افتتاح پروژه‌های مسکن، طرح‌های اشتغال‌زایی، افتتاح مرکز توانمندسازی وصیانت اجتماعی از بهبودیافتگان (زنان)، ارائه خدمات رایگان و بینایی‌سنجی و شنوایی‌سنجی افتتاح دو مرکز «مثبت زندگی» در استان و... از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در این دهه است.

کرمی در خصوص افتتاح مرکز صیانت و توانمندسازی بانوان در استان ادامه داد: این امر با پیگیری‌های انجام شده از مرکز و تخصیص اعتبار ویژه برای استان محقق شده است.مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به فعالیت «ماده کمپ ۱۵ بانوان» در سطح استان، خاطرنشان کرد: در قالب تبصره ۱۶، بانوان معتاد متجاهر نیز در این کمپ پذیرش می‌شوند که این امر از جمله برنامه‌های مددجویان دارای اختلال سوءمصرف مواد محسوب می‌شود.

وی در خصوص جشنواره فرهنگی زندگی با قرآن که در دو گروه کارکنان و جامعه هدف برگزار شده بود، گفت: اختتامیه این دوره در دهه فجر برگزار می‌شود و برگزیدگان در طرح ملی معرفی خواهند شد.

برگزاری رویداد «پویش سلام محله»

کرمی با اشاره به برگزاری پویش «سلام محله» بیان داشت: این رویداد در تاریخ ۱۴ بهمن‌ماه برگزار می‌شود. این طرح در شهریورماه افتتاح شده و در فاز اول با تأکید بر جامعه سالمند آغاز شده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان هدف کلی این طرح را بهره‌گیری از ظرفیت محله دانست و اظهار کرد: شعار این پویش «هوای محله‌ات رو داشته باش و پای‌کار محله‌ات باش» است.

وی افزود: این پویش با تأکید ویژه بر محله محوری است و یکی از شیوه‌های مؤثر برای افزایش تاب‌آوری محسوب می‌شود که در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم اجرا می‌شود.

کرمی تصریح کرد: در سطح استان ۳۳ مرکز مثبت زندگی داریم که هر مرکز باید یک کانون را شناسایی کند تا بتواند از ظرفیت این پویش استفاده نماید. این طرح در چهار سطح ملی، استانی، شهرستانی و محلی اجرا می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح «رمضان اجتماعی» اشاره کرد و گفت: در این ماه شاهد افزایش کمک‌های خیرین هستیم، اما امسال این کمک‌ها در قالب پویشی با عنوان «رمضان اجتماعی» برگزار خواهد شد.

کرمی توضیح داد: در این طرح ابتدا در استان کمیته‌ای تشکیل می‌شود تا نیازهای جامعه هدف احصا شود و سپس باتوجه‌به اولویت‌بندی و نیازها، مانند همیشه در اختیار جامعه هدف قرار گیرد.

جهت ثبت نام در این پویش به آدرس https://salam.behzisti.ir کلیک کنید.

کد خبر 166280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد