جلسه‌ مشترک  سرپرست بهزیستی فارس با شورای تشکل های مردم نهاد معلولین استان

روز دوشنبه ۲۹ دی ماه، جلسه‌ای با حضور حمید گودزی، سرپرست بهزیستی استان و رییس و اعضای شورای تشکل های مردم نهاد معلولین استان برگزار شد. این جلسه سه ساعت به طول انجامید و به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در راستای بهبود خدمات به معلولین اختصاص داشت.

در این نشست،  سرپرست بهزیستی استان و اعضای شورا با  روحیه همکاری و همفکری  بر لزوم برنامه‌ریزی‌های مشترک جهت رفع موانع اجتماعی و اقتصادی  خدمت به جامعه هدف تأکید کردند. همچنین، پیشنهاداتی در راستای افزایش حمایت‌های اجتماعی از معلولین و بهبود شرایط زندگی آنها مطرح گردید.

حمید گودزی در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از نظرات ارائه‌شده و شنیدن پیشنهاد و دغدغه ها ی همه ی اعضا،تأکید کرد که بهزیستی استان همواره آماده همکاری و حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های مبتکرانه در جهت ارتقاء خدمات به معلولین است.

این جلسه نمونه‌ای از هم‌افزایی بین نهادهای دولتی و سازمان‌های غیر دولتی به منظور تحقق اهداف اجتماعی و انسانی بود.

کد خبر 165288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد