افتتاح ساختمان بهسازی‌شده مرکز ۱۴۸۰ در اهواز

ساختمان بهسازی‌شده مرکز مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در اهواز، با حضور سید حسن موسوی‌چلک معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، مدیرکل بهزیستی استان خوزستان، معاون سلامت اجتماعی استان و رئیس اداره فوریت‌های اجتماعی ،عصر امروز ۱۱ دیماه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی خوزستان ،معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه این مراسم، ضمن تبریک روز مرد، روز پدر، روز مددکار اجتماعی و ولادت حضرت امام علی(ع)، حضور خود در استان خوزستان را فرصتی برای دیدار میدانی، گفت‌وگو با همکاران و قدردانی از تلاش کارکنان حوزه سلامت اجتماعی عنوان کرد و گفت:این سفر در چارچوب مأموریت کمیسیون اجتماعی مجلس انجام شد، اما برای من توفیقی بود تا از نزدیک در خدمت مردم شریف، خونگرم و صمیمی استان خوزستان باشم و از تلاش همکارانم در حوزه‌های مختلف به‌ویژه سلامت اجتماعی قدردانی کنم.

وی با اشاره به بازدیدهای انجام‌شده از مراکز بهزیستی در استان افزود:در این سفر، بازدیدهایی از مراکز مختلف از جمله منازل تحت پوشش انجام شد و شاهد اهدای یک واحد مسکونی به خانواده‌ای دارای چهار فرزند با عضو دارای معلولیت بودیم. همچنین جلسات کوتاه اما پرمحتوایی با همکاران در شهرستان شادگان و گفت‌وگوهایی با مسئولان استانی و ملی درباره مسائل حوزه سلامت اجتماعی برگزار شد.

۱۴۸۰ محور توسعه خدمات مشاوره‌ای و پیشگیری اجتماعی

موسوی‌چلک با تأکید بر نقش راهبردی خط ۱۴۸۰ در ارتقای سلامت روان جامعه اظهار داشت:در حوزه مشاوره، برنامه ملی کنترل و کاهش خودکشی در شورای اجتماعی کشور و کمیته پیشگیری از خودکشی با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه و سازمان بهزیستی تدوین شده و در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، هدف اصلی این برنامه، جلوگیری از موازی‌کاری، افزایش فراگیری خدمات و طراحی یک نظام ارجاع منسجم و مؤثر ،به‌ویژه با توجه به روند افزایشی آسیب خودکشی در کشور است.

وی ادامه داد:یکی از اولویت‌های ما در حوزه مشاوره، تربیت نیروی انسانی تخصصی است، در همین راستا، آموزش حدود سه هزار مشاور در حوزه سالمندی پیش‌بینی شد که تاکنون بیش از ۲۵۰۰ نفر در این فرآیند آموزشی شرکت کرده‌اند، همچنین آموزش مشاوران در حوزه اعتیادهای رفتاری به‌ویژه قمار، مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی، در حال اجراست.

هوشمندسازی، یکپارچه‌سازی و توسعه خدمات غیرحضوری

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از یکپارچه‌سازی «صدای مشاور» به‌عنوان یکی از اقدامات مهم پیش‌رو نام برد و گفت:فرآیند مناقصه یکپارچه‌سازی صدای مشاوره در حال انجام است و با اجرای این طرح، ارائه خدمات مشاوره‌ای هدفمندتر، سریع‌تر و کارآمدتر خواهد شد.

همچنین سامانه جامع مشاوره مراحل مقدماتی خود را طی کرده و به‌زودی به‌صورت آزمایشی در چند استان اجرا می‌شود که داده‌های ارزشمندی را برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در اختیار سازمان قرار خواهد داد.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه خدمات از راه دور افزود:باید به سمت استفاده گسترده از بستر فضای مجازی حرکت کنیم تا دسترسی مردم به خدمات مشاوره‌ای افزایش یابد،مراکز مشاوره می‌توانند محتوای آموزشی کوتاه برای عموم مردم و کارشناسان تولید کنند و از این ظرفیت برای آگاهی‌بخشی و پیشگیری استفاده شود.

ساماندهی مراکز مشاوره و تقویت نقش بهزیستی

موسوی‌چلک با اشاره به مصوبه اخیر هیئت دولت در اجرای ماده ۸۰ قانون برنامه هفتم توسعه گفت: بر اساس این مصوبه، مرجع صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در کشور، سازمان بهزیستی است و در حال حاضر نزدیک به سه هزار مرکز مشاوره فعال داریم و این تصمیم، نقش مهمی در ساماندهی، نظارت و ارتقای کیفیت خدمات مشاوره‌ای ایفا خواهد کرد. در استان‌ها نیز کمیته‌هایی با محوریت بهزیستی و با مشارکت دستگاه‌های مرتبط تشکیل می‌شود.

اقدامات تحولی در حوزه زنان، کودکان و مددکاری اجتماعی

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات تحولی سازمان بهزیستی در حوزه زنان، کودکان و خانواده اشاره کرد و گفت:غربالگری سلامت جسمی زنان سرپرست خانوار با همکاری وزارت بهداشت در حال اجراست،همچنین رویکرد خانواده‌محور در حمایت از کودکان تقویت شده و خانه‌های امن به‌درستی به حوزه اورژانس اجتماعی بازگردانده شده‌اند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی شبکه ملی کلینیک‌های مددکاری اجتماعی خبر داد و افزود:این شبکه با هدف تقویت نظام مددکاری اجتماعی، شبکه‌سازی و ارتقای کیفیت خدمات، به تصویب رسیده و به‌زودی فراخوان جذب آن منتشر خواهد شد.

همچنین رویکرد "مدیریت مورد"توسط مددکاران اجتماعی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهبردهای مدیریت بهینه منابع و فرآیند خدمات، در حوزه زنان و کودکان به‌صورت جدی در حال اجراست.

بررسی چالش‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳ در نشست تخصصی

در حاشیه این مراسم، نشستی با حضور مدیرکل بهزیستی استان خوزستان، معاون سلامت اجتماعی استان و رئیس اداره فوریت‌های اجتماعی برگزار شد که در آن، مسائل، مشکلات و چالش‌های پیرامون خط ۱۴۸۰، مراکز مشاوره و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بررسی و توضیحاتی در خصوص راهکارهای ارتقای خدمات ارائه شد.

موسوی‌چلک در پایان ضمن قدردانی از تلاش کارکنان بهزیستی، شرکای غیردولتی، اصحاب رسانه و دستگاه‌های همکار، ابراز امیدواری کرد:نتیجه این اقدامات، افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سازمان بهزیستی در سراسر کشور باشد.

گفتنی است سفر  اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی  با هدف انجام وظایف نظارتی مجلس از روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه آغاز شده بود و  موسوی‌چلک نیز در همین چارچوب، همراه با اعضای کمیسیون اجتماعی، به استان خوزستان و شهرستان شادگان سفر کرد و در پایان این سفر، عصر روز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه، در مراسم افتتاح ساختمان بهسازی‌شده مرکز ۱۴۸۰ اهواز حضور یافت.

کد خبر 164047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد