به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،این نشست با حضور نمایندگان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز و معاون توانبخشی بهزیستی استان خوزستان در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، دستورالعمل غذا و تغذیه سالمندان در مراکز مراقبت و نگهداری، الزامات بهداشتی مرتبط و چارچوب بسته خدمت تغذیه بررسی شد.
با استناد به تفاهمنامه دفتر بهبود تغذیه جامع وزارت بهداشت با سازمان بهزیستی کشور، مقرر شد آموزشهای تخصصی مرتبط با این دستورالعمل برای مسئولان فنی، کارشناسان تغذیه و کارکنان مرتبط با تغذیه سالمندان در مراکز شبانهروزی اجرا شود.












نظر شما