فیلم | ورزش؛ قلب تپنده برنامه‌های «پاتوق مهر و گفتگو» سالمندان همدان

در طرح «پاتوق مهر و گفتگو» همدان، پایان هر جلسه با ورزش شاد و گروهی ویژه سالمندان برگزار می‌شود تا نشاط، توان جسمی و تعامل اجتماعی آنان افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، در برنامه «پاتوق مهر و گفتگو»، سالمندان پایان هر جلسه را به فعالیت‌های ورزشی شاد و گروهی اختصاص می‌دهند. این برنامه با هدف تقویت تعادل و قدرت عضلات، افزایش نشاط و بهبود روحیه و ایجاد انسجام و تداوم مشارکت سالمندان طراحی شده است.

فعالیت‌های ورزشی شامل حرکات کششی و نرمشی، تمرینات سبک آمادگی جسمانی و بازی‌های گروهی مانند دارت است. این تلفیق آموزش، فرهنگ و ورزش الگویی موفق برای زندگی فعال و سالم در دوران سالمندی محسوب می‌شود.

برنامه‌ها هفته‌ای دو روز در مرکز حبیب‌ابن‌مظاهر و ویژه سالمندان مرد همدان برگزار می‌شود و زیر نظر دبیرخانه سالمندان استان همدان (اداره کل بهزیستی) اجرا می‌شود.

کد خبر 163249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد