رسانه | شیرخوارگاه عترت همدان؛ تنها مرکز دولتی نگهداری نوزادان بی‌سرپرست و بدسرپرست

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به فعالیت‌های شیرخوارگاه عترت، گفت: این مرکز با بیش از ۲۵ سال سابقه، نوزادان بی‌سرپرست و بدسرپرست را پذیرش و در قالب حمایت موقت یا واگذاری به خانواده‌های واجد شرایط، زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.

به گزارش الوند، فرید حجت‌الاسلامی در بازدید اصحاب رسانه از شیرخوارگاه عترت اظهار کرد: این مرکز تنها شیرخوارگاه دولتی استان است و پذیرش کودکان صرفاً با حکم قضائی و دستور دادستانی انجام می‌شود. اغلب کودکان ورودی، بی‌سرپرست یا بدسرپرست هستند؛ یعنی برخی والدین دارند اما به دلیل شرایط اجتماعی و آسیب‌های خانواده، امکان نگهداری از کودک فراهم نیست.

وی افزود: تعداد کودکان مقیم شیرخوارگاه شناور است و همواره متناسب با شرایط اجتماعی و فرایندهای قضائی تغییر می‌کند. در حال حاضر ۱۰ کودک در این مرکز نگهداری می‌شوند که سه نفر از آنان دارای معلولیت‌هایی مانند سندروم داون و معلولیت‌های ذهنی هستند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان با تأکید بر نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی گفت: ترغیب خانواده‌ها به پذیرش سرپرستی، به ویژه کودکان دارای معلولیت، می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات و تمرکز بهتر کارکنان بر سایر کودکان کمک کند.

حجت‌الاسلامی ظرفیت اسمی شیرخوارگاه را ۲۰ کودک اعلام و سیاست اصلی مرکز را جلوگیری از ماندگاری طولانی‌مدت کودکان دانست. او افزود: با احراز شرایط قانونی و تأیید ناتوانی خانواده، کودکان به صورت فرزندخواندگی یا امین موقت به خانواده‌ها واگذار می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد: شیرخوارگاه عترت کودکان را از بدو تولد تا سه سالگی پذیرش می‌کند و پس از سه سال، در صورت عدم واگذاری، کودکان به مراکز نگهداری گروه سنی سه تا شش سال منتقل می‌شوند. این مرکز تنها مرکز دولتی استان در حوزه نگهداری نوزادان و کودکان زیر سه سال بی‌سرپرست و بدسرپرست است.

کد خبر 162194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد