بازدید مدیرکل بهزیستی از مرکز نسیم عاطفه پدران

مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، از مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان پسر بی‌سرپرست و بدسرپرست «نسیم عاطفه پدران» بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

در جریان این بازدید، مدیرکل بهزیستی استان ضمن گفت‌وگو با کارکنان و کودکان حاضر در مرکز، روند ارائه خدمات، شرایط نگهداری و مراقبت، ظرفیت‌ها و نیازهای تخصصی مرکز را بررسی کرد.

گفتنی است که مرکز "نسیم عاطفه پدران" در زیربنای ۵۰۰ مترمربع و در ۲ طبقه، پذیرای کودکان ۷ تا ۱۸ سال است. این مرکز به همت خیران نیک‌اندیش و با حمایت اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه راه‌اندازی شده و هدف آن ارائه خدمات نگهداری، مراقبت و حمایت همه‌جانبه از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است.

درویشی در جریان این بازدید با اشاره به اهمیت مراکز نگهداری کودکان گفت: «راه‌اندازی و حمایت از چنین مراکزی نقش بسیار مهمی در ارتقاء امنیت روانی، رشد و آموزش کودکان دارد و #بهزیستی استان با نگاه #توسعه‌محور، ارائه #خدمات_تخصصی و انسانی به کودکان را در اولویت امور خود قرار داده است.»

وی افزود: «همراهی با کارکنان مراکز نگهداری و توجه به نیازهای ویژه کودکان، مسیر ارائه خدمات با کیفیت‌تر و اثربخش‌تر را هموار می‌کند و می‌تواند الگوی جامعه برای حمایت از #کودکان نیازمند باشد.»

این بازدید در راستای برنامه‌های نظارتی و میدانی بهزیستی استان و با هدف بررسی کیفیت خدمات ارائه‌شده در مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان انجام شد و محورهای مورد توجه شامل؛ امکانات آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و مراقبتی، ظرفیت پذیرش، خدمات تخصصی و رفاهی کودکان و نقش خیران در تأمین منابع بود.


برای پیوستن به کانال اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.

کد خبر 162029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد