بهزیستی هیچ مسئولیتی در قبال مراڪز ترڪ اعتیاد غیر مجاز ندارد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خرم آباد بهمراه معاون فرماندار و نماینده شبکه بهداشت و درمان از مراڪز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان ماده ۱۶ و ماده ۱۵ بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان رئیس اداره بهزیستی شهرستان بهمراه معاون فرماندار و نماینده شبکه بهداشت و درمان و حراست و بازرسی از مرڪز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان (ماده ۱۶) و مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد حیات نو (ماده ۱۵) بازدید کرد.
در این بازدید پرویز آرمکان رئیس اداره بهزیستی شهرستان خرم آباد گفت:  در حال حاضر ۳۰ مرکز ترڪ اعتیاد دارای مجوز در استان فعالیت می کنند. با توجه به این نکته که مراکزی هستند که به صورت غیر مجاز فعالیت می‌کنند که متاسفانه آماری از  آنها در دست نیست و بهزیستی هیچ مسئولیتی در قبال این مراکز غیر مجاز  ندارد.
پرویز آرمکان تصریح کرد، نظارت بر کمپ ها و مراڪز ترڪ اعتیاد به صورت دوره‌ای و براساس شاخص‌ها، چک لیست‌ها و دستورالعمل‌های موجود صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به بازدید کارشناسان بهزیستی از مراکز ترڪ اعتیاد گفت: همکاران ما بر اساس آن چک لیست ها وضعیت مراکز را بررسی می‌کنند و با مددجویان صحبت  کرده و پرونده آنها، برنامه‌ها و ویزیت‌ پزشک را نیز به صورت رندم بررسی می‌کنند. همچنین شرایط تغذیه، کیفیت و نوع خدمات مددجویان مورد بررسی قرار گرفته و در این زمینه نیز با مددجویان صحبت می‌شود.

آرمکان تاکید ڪرد: مراکز باید دستورالعمل های ارسالس از طرف سازمان بهزیستی را به طور کامل رعایت کنند چرا که نادیده گرفتن این موارد تخلف است و با آن برخورد قانونی می شود.

خبرنــگـار : بـــهرام نــــــــادری

کد خبر 161797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد