دلیجان انشست سرپرست اداره بهزیستی با سرپرست آموزش و پرورش شهرستان

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان دلیجان؛ صبح روز شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴ محمد نجفی(سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ) با مسعود صفری(سرپرست آموزش و پرورش شهرستان ) با حضور در دفتر ایشان دیدار نمودند.

در این جلسه که باحضور کارشناسان ادارات مذکور ومدیرموسسه پیشگیری نجم بهزیستی برگزارگردید، در باب طرح هایی چون #طرح_خاتم و #طرح_مانا ، ویژه دانش آموزان در راستای کاهش آسیب های اجتماعی بحث و تبادل نظر گردید. همچنین در این جلسه بر هم افزایی و تعامل بیشتر بین دستگاهی تاکید گردید.
هدف از اجرای این طرح ها؛  مشارکت اجتماعی نوجوانان، ایجاد فضایی سالم برای تعامل، مشارکت و کارگروهی نوجوانان حول موضوعات اجتماعی سنین نوجوانی است. در این فرآیند، نوجوان یک فرد مشاهده‌گر نیست، او فعال است و برای حل مشکلات مربوط به خود و دوستان به تفکر می‌نشیند، راه حل می‌دهد و آن را به کمک دوستان به اجرا در می‌آورد. این طرح فرصتی فوق‌العاده برای فعالیت اجتماعی نوجوان در محیطی محافظت شده است.
در این طرح ها ، در جهت ارتقای توانمندی همیاری جمعی نوجوانان، ارتقاء عزت نفس و اعتماد به نفس، استقلال طلبی، مهارت‌های حل مسئله، خودکارآمدی و کمک به فرآیند هویت‌یابی و هویت‌پذیری از دیگر اهداف این برنامه و طرح  است.

کد خبر 161309

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد